Ege Postası
Geri

'Göz'ün aydın Göztepe!

Göztepe’nin tesis hasreti sona eriyor. 49 yıllığına kiralanan Urla’daki araziye yapılması planlananan tesis ile ilgili prosedürler tamamlandı, ilk kazma yarın sabah 11:30'da vurulacak
'Göz'ün aydın Göztepe!
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’nin yıllardır yaşadığı tesis sorunu sona eriyor. Urla’nın Altıntaş mevkiinde yapılması planlanan tesis ile ilgili sorunların tamamı çözüldü. Altınbaş yönetiminin 6 yıldır yapmak istediği ancak bir türlü icraata dönüştüremediği tesis planı sonunda gerçeğe dönüşüyor. Sarı-kırmızılı ekibin çiçeği burnunda başkanı Hüseyin Altınbaş ve heyeti, bu sabah saatlerinde Urla’daki araziye gitti ve son incelemelerde bulundu.

İLK KAZMA YARIN 11:30'DA VURULACAK
Göreve geldiği günden bu yana tesis için önemli girişimlerde bulunan Başkan Hüseyin Altınbaş, son incemeleri tamamladı. Öncelikle 2 çim sahanın yapılması için ilk kazmanın yarın sabah 11:30'da vurulacağı öğrenildi.

TESİSTE NELER OLACAK'
Denize yakın bir alanda bulunan ve yaklaşık 20 dönüm olan araziye yapılacak olan tesiste iki doğal çim saha, profesyonel futbol takımı ihtiyacına yönelik dinlenme ve sağlık odaları, kondisyon salonu, yemekhane, malzemelik, çalışma ofisleri ve toplantı salonlarını kapsayacak şekilde sosyal tesis binası bulunacak.

TEMEL ATMA TÖRENİNE TARAFTARLAR DA GİDECEK

Senelerdir tesis ve stat için birçok eylemde bulunan sarı-kırmızılı taraftarlarda keyifler yerinde. Güne tesis müjdesiyle başlayan Göztepeliler, yarın yapılması beklenen temel atma törenine gidecek.

TARAFTARLARDAN JET MARŞ

Büyük başkan ne istersen iste bizden...
İstersen çalışalım küreklerle kazmalarla,
İstersen taş tasıyalım sırtımızda,
İstersen harç yapalım kum ile çimentoyla..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası