Ege Postası
Geri

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, 100 bin Dolar ödüllü turnuvaya katılıyor

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, bu hafta Kazakistan’ın başkenti Astana’daki 100 bin Dolar ödüllü uluslararası turnuvada boy gösteriyor. Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi...
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, 100 bin Dolar ödüllü turnuvaya katılıyor
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, bu hafta Kazakistan’ın başkenti Astana’daki 100 bin Dolar ödüllü uluslararası turnuvada boy gösteriyor.

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, bu haftaki mücadelesini Kazakistan’ın başkenti Astana’daki 100 bin Dolar para ödüllü ITF turnuvasında veriyor.

Sert zeminde gerçekleşen organizasyondaki ilk maçını bugün çiftlerde yapan Büyükakçay, Ukraynalı partneri Yuliya Beygelzimer ile birlikte çeyrek finale yükselirken zorlanmadı. Smagina/Yepişeva ikilisi önünde 6 - 3, 6 - 0'lık setlerle galip gelen Büyükakçay/Beygelzimer ekibi, yarı finale yükselme yolunda şampiyonluk adayı Rus ortaklar Bratçikova/Solovyeva ile karşı karşıya gelecek.

Çağla, beş numaralı seribaşı olduğu tekler mücadelesine ise yarın başlıyor. İlk turda Gürcü Sofia Şapatava ile kozlarını paylaşacak olan Büyükakçay, rakibiyle daha önce yaptığı beş maçın ikisini kazanabilmişti. Milli tenisçi, geçen sene Astana’da çeyrek final oynamıştı.

Son dönemdeki başarılı performansı neticesinde dünya sıralamasında ilk 150'ye dahil olmasının yanı sıra Akdeniz Oyunları'nda da Türkiye'ye iki altın madalya kazandıran Çağla Büyükakçay, geçtiğimiz günlerde WTA (Kadınlar Tenis Birliği)'in resmi internet sitesinde manşet olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası