Ege Postası
Geri

Edirnespor'da Gamze Türkoğlu transferi duyuruldu

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sezon kadro oluşturma çalışmaları hızla devam ederken, yeni yönetim kurulu üyelerinden Gözde Emel, Gamze Türkoğlu'nu da renklerine bağladıklarını duyurdu.Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi...
Edirnespor'da Gamze Türkoğlu transferi duyuruldu
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 19:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sezon kadro oluşturma çalışmaları hızla devam ederken, yeni yönetim kurulu üyelerinden Gözde Emel, Gamze Türkoğlu'nu da renklerine bağladıklarını duyurdu.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) takımlarından Edirnespor’da geçtiğimiz hafta açıklanan 5 yeni transferin ardından bugün kulübün yeni yönetim kurulu üyelerinden Gözde Emel tarafından da Gamze Türkoğlu transferi duyuruldu.

Edirne'de basketbol kulüplerinde yönetim düzeyinde görev alan ilk kadın üye olan Gözde Emel, tarafından açıklanan, Edirnespor’un yeni transferi Gamze Türkoğlu, 14.12.1983 İstanbul doğumlu; Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda öğrenim görüyor. 1.83 boyunda uzun forvet pozisyonunda oynuyor.

Basketbola İstanbul Enkaspor’da başlayıp; Kocaelispor, Sakarya As Akyazı, Tarsus Belediyesi, Samsun Basketbol Kulübü, TED Ankara Koleji, Antakya Belediyesi, Güre Belediyesi ve son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi takımlarında TKB2L ve TKBL'de forma giydi. Geçtiğimiz sezon TKB2L'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyesi takımında 21 maçta, 33.46 dakika ortalamada, 9.9 sayı, 8.8 ribaund, 1.7 asist ve 1 top çalma ortalaması istatistikleri ile oynadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Emel, "TKB2L'de bu yıl da iddialı bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon Play-off kapısından geri döndük ama bu sezon hedefimiz TKBL'ne yükselmek ve yeni sezon kadromuzu bu hedef çerçevesinde oluşturuyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Teknik heyetimizin titiz çalışmaları sonucu, bugüne kadar ki kariyerlerinde kendilerini ispat etmiş başarılı oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Basketbolun çok sevildiği Edirnemizde seyircilerimiz ve taraftarlarımız çok daha zevkli ve heyecanlı kadın basketbol maçları izleyecekler. Gamze Türkoğlu’da hedeflerimize uygun, başarılı bir basketbolcu. Edirnespor forması ile çok başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. Yeni transferimizin Edirnesporumuza hayırlı olmasını diliyor ve Gamze’ye Edirne’ye hoş geldin diyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası