Ege Postası
Geri

Bursasporlu futbolcular, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Bursasporlu futbolcular, ligde Beşiktaş’ın ardından Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyet serisini MP Antalyaspor maçında da devam ettirmek istiyor. Yeşil – beyazlı takımın başarılı defans oyuncusu İbrahim Öztürk, hafta sonu...
Bursasporlu futbolcular, galibiyet serisini sürdürmek istiyor
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursasporlu futbolcular, ligde Beşiktaş’ın ardından Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyet serisini MP Antalyaspor maçında da devam ettirmek istiyor. Yeşil – beyazlı takımın başarılı defans oyuncusu İbrahim Öztürk, hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
Bursaspor’un başarılı futbolcuları Maurice Edu, Anton Ferdinand, İbrahim Öztürk ve Şener Özbayraklı, Carrefour AVM'de Avea mağazasında taraftarlarla buluştu. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan futbolcular, bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.

ŞENER: İYİ BİR SONUÇLA AYRILMAK İSTİYORUZ
    
    Yeşil-beyazlı takımın başarılı defans oyuncusu Şener Özbayraklı, hafta sonu karşılaşacakları MP Antalyaspor maçı için şunları söyledi:             
    “Bizim için önemli olan takıma katkı vermek. Takıma katkı veriyorsak, ne mutlu bize. İnşallah böyle devam eder. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Antalyaspor'un nasıl oynadığı önemli değil.”

EDU: KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ

    Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta takımda yer alamayan orta saha oyuncusu Maurice Edu, takım arkadaşlarını performansları nedeniyle tebrik ederek, şunları kaydetti:
    “Çok önemli iki galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlara maç maç bakıyoruz. Her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Sezon sonuna kadar oynayacağımız her maç çok önemli. Sıralamadaki yerimi belli edecek. Bu haftaki maçta o yüzden çok önemli. Kazanmak için gidiyoruz.”

İBRAHİM: SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

    Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk ise şu değerlendirmeyi yaptı:
    “Zor bir maç bizi bekliyor. Deplasmanda oynayacağız ve bunun bilinci ile karşılaşmaya hazırlanıyoruz. İnşallah bir seriyi sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz 3 puan ile dönmek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası