Ege Postası
Geri

Şankaya: Bursaspor’un sıkıntılarını başkan paylaşamıyor, ben anlatacağım

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un sıkıntıları olduğunu ve bunları Başkan İbrahim Yazıcı’nın paylaşamadığını belirterek, “Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim.” dedi.     Özlüce...
Şankaya: Bursaspor’un sıkıntılarını başkan paylaşamıyor, ben anlatacağım
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un sıkıntıları olduğunu ve bunları Başkan İbrahim Yazıcı’nın paylaşamadığını belirterek, “Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim.” dedi.
    Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Şankayka, 19 Nisan'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili bilgi verdi. Kurula, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ve Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte şehre yön veren isimleri davet ettiklerini belirten Şankaya, kulübün sorunlarına dikkat çekti.
Kulübün birçok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Şankaya, şöyle konuştu:
    “Bursaspor'un geleceği bugüne kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yüzden bu toplantıyı uygun gördüm. Bursaspor'un sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet büyüklerimizin katılımı önemli. Onlara Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Her zaman söylüyoruz, 'Başka Bursaspor yok' diye. şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi 'Bu divan, başka divan' olacak. Hem devlet büyüklerimizden hem de Divan Kurulu üyelerimizden 19 Nisan'da yapılacak Divan Kurulu toplantımıza katılımlarını bekliyorum. Bursaspor'a ne kadar değer verildiğini de görmüş olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası