Ege Postası
Geri

İzmir Özel Fatih Koleji'nin yüzme takımı dünya ikincisi oldu

İzmir Özel Fatih Koleji Genç Erkek Yüzme Takımı, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda ikincisi oldu. Bu başarıyı ödüllendirmek için okulda düzenlenen törene Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata,...
İzmir Özel Fatih Koleji'nin yüzme takımı dünya ikincisi oldu
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Özel Fatih Koleji Genç Erkek Yüzme Takımı, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda ikincisi oldu. Bu başarıyı ödüllendirmek için okulda düzenlenen törene Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata, Liseler Müdürü Ayşegül Sabuncu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Muzaffer Özkan, idareciler, veliler ve öğrenciler katıldı.

törende genç sporculara hitap eden Genel Müdür Doğanata, “Bu başarıya ulaşmak için yıllarca çalıştınız. Size güveniyorduk, emindik. İkinci oldunuz ama birinci bile olabilirdiniz, eminim. Daha büyük başarıları inşallah ömür boyu kazanırsınız.” dedi. Dünya ikinciliği kupasını Doğanata’ya teslim eden genç sporcular da bir kez daha alkışlar eşliğinde kaldırdı. Yüzme branşında ilk defa Türkiye’ye dünya ikinciliği getiren öğrenciler, ferdi olarak birincilikler de kazandı. Müsabakalar sonunda Almanya birinci, Türkiye ikinci, Polonya üçüncü oldu.

Dünya ikincisi olan takımın sporcularından Emre Sakcı ve İlker Altınbilek dünya şampiyonu oldu. Onat Özyurt ikincilik ve üçüncülük, Berk Özkul ikincilik ve üçüncülük aldı. 4x50 karışık bayrak yarışında Özyurt, Sakçı, Altınbilek ve Özkul'dan oluşan takım ikinci oldu.

Milli Takım Antrenörleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Türker Oktay, Bahar Oktay ve Serap Ateş ile uzun soluklu ve fedakarca çalışmalarının karşılığınıı alan genç sporcular Türkiye’ni ve İzmir’in gururu oldu. 6x50 serbest bayrak yarışında Özyurt, Sakçı, Altınbilek, Özkul, Tunçhan Ceritoğlu ve Adnan Burak Gökçek'ten oluşan takım da üçüncülüğü elde etti. Bireysel bayanlarda ise İlknur Nihan Çakıcı birinci oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası