Ege Postası
Geri

Büyük ikramiye şans getirmedi

Heceler köyünde oturan, Süper Loto’nun 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66 yaşındaki Sami Durmuş, uzun süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü. İkramiyeyi kazandıktan...
Büyük ikramiye şans getirmedi
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Heceler köyünde oturan, Süper Loto’nun 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66 yaşındaki Sami Durmuş, uzun süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü.

İkramiyeyi kazandıktan sonra Bursa’ya yerleşen Durmuş, bugün Heceler köyü’nde toprağa verildi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 7 Haziran’daki Süper Loto çekilişinde bir kişiyle birlikte 6 rakamı bilen Sami Durmuş, 6 milyon 678 bin 153 TL 90 kuruş ikramiye kazandı. Evli ve 2 çocuk babası loto milyoneri, ikramiye kazandıktan sonra gazetecilerle görüşmedi.

Heceler Köyü Muhtarı Kerim Karabıyık, çiftçilikle geçimini sağlayan Durmuş'un, uzun süreden bu yana para sıkıntısı çektiğini bu nedenle tarlasını sattığını, traktörüne icra yoluyla el konulduğunu belirtirken, ikramiyenin 'ihtiyacı olan bir kişiye' çıktığını söyledi. Büyük ikramiyeyi aldıktan sonra Bursa Beşevler Mahallesi’ne taşınan Sami Durmuş, beynindeki tümor ve akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Hastanede tedavi gören Durmuş, dün hayatını kaybetti.

Zenginliğin keyfini yalnızca 11 ay sürebilen ve kanser hastalığına yenilerek hayatını kaybeden Sami Durmuş, bugün Heceler köyünde öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası