Ege Postası
Geri

Büyükelçi Ricciardone, Baydemir'i ziyaret etti

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti. Ricciardone, Baydemir'e dost ve müttefik bir ülke olarak kendilerini desteklediklerini ve yanlarında durduklarını söyledi....
Büyükelçi Ricciardone, Baydemir'i ziyaret etti
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 19:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti. Ricciardone, Baydemir'e dost ve müttefik bir ülke olarak kendilerini desteklediklerini ve yanlarında durduklarını söyledi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ile eşi Marie Ricciardone, Van, Hakkari ve Batman temaslarının ardından Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır'da ilk olarak belediyeye ziyaret eden Ricciardone'yi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile yardımcısı Hafize İpek karşıladı. Baydemir, Ricciardone'ye kendilerini Diyarbakır'da görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Baydemir, Diyarbakır'ın 21'inci yüzyılda en şanslı ve en iddialı şehir olacağını söyledi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ise Diyarbakır'a en son 1998 yılında geldiğini söyledi. Şehrin çok geliştiğini ve değiştiğini belirten Ricciardone Türkiye gibi Diyarbakır hakkında iyimser olduğunu dile getirdi. Büyükelçisi Francis Ricciardone, " Dost ve müttefik bir ülke olarak sizleri destekliyor ve yanınızda duruyorum. Her şey için çok iyimserim" dedi. Ziyaret, hediyeleşmenin ardından basına kapalı devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası