Ege Postası
Geri

Antalya Akvaryum, 500 bininci yabancı ziyaretçisini ağırladı

Antalya Akvaryum, 500 bininci yabancı misafirini ağırladı. Tataristan’dan tatil için gelen şanslı misafir, ailesi ile birlikte ömür boyu ücretsiz ziyaret hediye edildi. Tatil için Türkiye’yi tercih eden Tatar aile Antalya Akvaryum’un 500...
Antalya Akvaryum, 500 bininci yabancı ziyaretçisini ağırladı
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Akvaryum, 500 bininci yabancı misafirini ağırladı. Tataristan’dan tatil için gelen şanslı misafir, ailesi ile birlikte ömür boyu ücretsiz ziyaret hediye edildi.

Tatil için Türkiye’yi tercih eden Tatar aile Antalya Akvaryum’un 500 bininci yabancı ziyaretçisi oldu. Tatar müşteri için Antalya Akvaryum’da mini bir kutlama düzenlendi. Kutlamaya Antalya Akvaryum’un sahipleri İrfan Demirok, Ramazan Atılgan ve Cüneyt Alpgüven de katıldı. Akvaryumun 500 bininci müşterisi Tataristan’dan gelen inşaat ustası Vitali Ostashka oldu. Banka memuresi eşi Natalia ve çocuğu Elzaveta ile birlikte Antalya’da tatil yapan Vitali Ostashka’ya ailesi ile birlikte akvaryuma ömür boyu ücretsiz giriş hediyesi verildi. Ödül karşısında şaşıran Tataristanlı aile, çok mutlu olduklarını ve tatil için yine Türkiye’yi ziyaret edeceklerini söyledi.

İrfan Demirok, Ağustos 2012’de hizmete giren akvaryumlarının bir çekim merkezi olduğunu söyledi. Açık oldukları 10 ayda akvaryumu Aspendos ve Perge antik kentlerinden daha fazla kişinin ziyaret ettiğini belirten Demirok, eylül ayında 1 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Eylül’de, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ören yerleri arasında üçüncü sıraya oturmaya hedefliyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası