Ege Postası
Geri

Maltepe’de trafik kazası: 3 yaralı

Maltepe’de, seyir halindeki otomobil ile ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Otomobilin kural ihlali yaptığı ileri sürüldü. Kaza, Girne Mahallesi D-100 Karayolu kuzey yanyol üzerinde meydana geldi. 34 GJM 78 plakalı otomobil...
Maltepe’de trafik kazası: 3 yaralı
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 18:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe’de, seyir halindeki otomobil ile ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Otomobilin kural ihlali yaptığı ileri sürüldü.

Kaza, Girne Mahallesi D-100 Karayolu kuzey yanyol üzerinde meydana geldi. 34 GJM 78 plakalı otomobil ile Kartal yönüne giden Şeref Yılmaz, yolu üzerinde U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada 07 CEC 40 plakalı kamyonet ile Kadıköy istikametine seyreden Cüneyt Demirkıran, U dönüşü yapan otomobili görünce durmaya çalıştı. İddialara göre, süratli olan kamyonet duramayınca önce Yılmaz’ın kullandığı otomobile hızla çarptı. Hızını alamayan kamyonet kontrolünü kaybederek caminin bahçe duvarına çarptıktan sonra devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Yılmaz ve kamyonetin içerisinde bulunan Bayram Yıldırım hafif şekilde yaralanırken, kamyonet sürücüsü Demirkıran kabinde sıkıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile Demirkıran da sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin U dönüşü yapmaya çalıştığı sırada hızla gelen kamyonetin duramayarak önce otomobile ardından da duvara vurduğunu ve devrildiğini söyledi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan yol hasarlı araçların çekilmesiyle tekrar açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası