Ege Postası
Geri

‘Anne’ temalı şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Çukurova Edebiyatçılar Derneği'nin (ÇED) Anneler Günü dolayısı ile bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında derece girenlere ödülleri verildi.Seyhan Kültür Merkezi Arif Nihat Asya Salonu’nda gerçekleştirilen törenin açılışında...
‘Anne’ temalı şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çukurova Edebiyatçılar Derneği'nin (ÇED) Anneler Günü dolayısı ile bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında derece girenlere ödülleri verildi.

Seyhan Kültür Merkezi Arif Nihat Asya Salonu’nda gerçekleştirilen törenin açılışında duygusal bir konuşma yapan ÇED Başkanı Halise Tekbaş, ülke genelinde çok sayıda şairin katıldığı yarışmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu ise Bolu’dan yarışmaya katılan ve ikinciliği elde eden Onur Yamak’ın ‘Mavilerim Üşüyor Anne’ isimli şiirini okudu. Annelerin bir güne değil; bir ömre yetmeyecek sevgisine herkesin muhtaç olduğunu belirten Terzioğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada ‘İlk aşkım’ isimli şiiri ile birinci olan Hasan Hüseyin Anmak ödülünü Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu’nun elinden aldı. ‘Mavilerim Üşüyor Anne’ şiiri ile ikinciliği kazanan Onur Yamak’a ödülünü Ceyhan Belediye Başkan Vekili Yunus Mete takdim etti. ‘Beyaz Zambak’ isimli şiiri ile üçüncülüğe layık görülen Murat Kıraç’a ödülünü Şehit Aileleri Dernek Başkanı Emine Kunt verdi. Organizasyonda Ferhan Can ‘Melek Dediler Anne’, Mehmet Okyay ‘Ben Geldim Anne’ ve Uğur Kalkan ‘Annem’ isimli şiirleriyle mansiyon kazandı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda Ozan Abidin Kaya kısa bir konser verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası