Ege Postası
Geri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden enkaz yalanlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim’deki enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Taksim’de yapılan enkaz kaldırma çalışmalarının...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden enkaz yalanlaması
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim’deki enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Taksim’de yapılan enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olmadığı, yayalaştırma çalışmaları kapsamında yürütüldüğü ifade edildi.

Açıklamada, “Taksim Gezi Parkı'nın alt tarafında yer alan ve yıkımları daha önce yapılan dükkanların enkazı kaldırılıyor. Enkaz kaldırma çalışmasının Gezi Parkı ile alakalı olmayıp, mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve daha önce boşaltılan metruk yapıların kaldırılarak alanın temizlenmesidir. Bu çalışma, Tarlabaşı ile Harbiye arasında yapımı sonlanmak üzere olan ve trafiği bir tünel ile yer altına alan Taksim Meydanı yayalaştırma çalışması kapsamındadır.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası