Ege Postası
Geri

Büyükşehir davası 3 ay aradan sonra yeniden start alıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 'Büyükşehir çete davasında' duruşmaya 14 mayıs salı günü yeniden devam edilecek. İZBAN tanıtım filmi hakkında Mimar Sinan Ünivresitesi'nden gelmeyen bilirkişi raporuyla sanık avukatlarının yeni bilirkişi istekleri duruşmanın ana gündem maddesi olacak
Büyükşehir davası 3 ay aradan sonra yeniden start alıyor
Haberler / İzmir
13 Mayıs 2013 Pazartesi 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi odaklı 'çete davasında' yeni bir sayfa açılıyor. 25 Ocak'taki duruşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyon sonrası görülen Büyükşehir davasının 4. duruşmasında denetimli serbestlik ve ev hapsi yasakları kaldırılmıştı. 400 yıla yakın hapis istemiyle yargılanan Başkan Kocaoğlu duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün sevinçliyiz ama beraat günü çok daha sevinçli olacağız” demişti.

8'inci Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklardan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Selçuk Savcı, Şirketler Koordinatörü Hilmi Özen, İZENERJİ eski Genel Müdürü Ali Sabuktay, Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Sayar ile organizatörler Hakan Say, Ömer Devrim Ergen ve Ata Karataş’ın ev hapsinin ve adli kontrolünün kaldırılmasına, yurtdışına çıkış yasaklarının ise devamına karar vermişti. Mahkeme, duruşmayı 14 Mayıs ve saat 13.30'a ertelemişti.

GELMEYEN BİLİRKİŞİ RAPORU
Sanık avukatlarının 'şal ve mandalina alımından, Çankaya Katlı Otopark İhalesi'ne kadar çok sayıda konuda bilirkişi raporu istemeye hazırlandığı öğrenildi. Yaklaşık 3 aylık aranın ardından yeniden start verecek davada İZBAN'ın tanıtım filmi için Mimar Sinan Üniversitesi'nden henüz gelmeyen bilirkişi raporun da gündeme gelmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası