Ege Postası
Geri

CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan Twitter açıklaması

CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitler konusunda yazılı bir açıklama...
CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan Twitter açıklaması
Haberler / Politika
8 Temmuz 2013 Pazartesi 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitler konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, 7 Temmuz Pazar günü sosyal medyada Umut Tuğluoğlu adına geçen bir mesaj düştüğünü hatırlattı. Partinin gençlik kolları üyesi olduğu anlaşılan Umut Tuğluoğlu adına çıkan bu mesajda Başbakan'ın rahmetli annesine son derece seviyesiz, ahlaksız, ölçüsüz ve maksatlı, provokasyon amaçlı bir saldırıda bulunduğunun anlaşıldığını dile getiren Alçın, il başkanlığının anında konu ile ilgilenmeye başladığını vurguladı.

İlk incelemede böyle bir mesajın Umut Tuğluoğlu tarafından atılmadığının anlaşıldığını anlatan Alçın, "Konu savcılığa bir suç duyurusu ile taşınmış ve olayın doğruluğunun tespit edilmesi istenmiştir. Partimize zarar vermeye yönelik böylesi provokasyonlara izin vermeme adına savcılığın olayın üzerine giderek kısa zamanda olayı açıklığa kavuşturmasını bekliyoruz. Ayrıca Ankara il yönetim kurulumuz bugün toplanarak konuyu değerlendirecek ve partilimizden kaynaklanan bir durum var ise gereğini yapacaktır." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası