Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı İlçe'de 'keyfi uygulamalar'' tartışması tansiyonu yükseltti

CHP Bayraklı İlçe yönetim Kurulu toplantısından mahalle temsilcisi krizi. Özden Utku Yılmaz’la diğer yöneticiler arasında “mahalle temsilcilerine yapılan keyfi uygulamalar” nedeniyle gerginlik yaşandığı öğrenildi.
CHP Bayraklı İlçe'de 'keyfi uygulamalar'' tartışması tansiyonu yükseltti
Haberler / Yerel Politika
20 Şubat 2013 Çarşamba 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HABER SERVİSİ - Sık sık tansiyonun yükseldiği CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısından yine sinirler gerildi. İlçe Yöneticisi Özden Utku Yılmaz ile ilçe yöneticileri arasında “mahalle temsilcilerine yapılan keyfi uygulamalar” nedeni ile sert tartışmalar yaşandı. CHP İlçe yöneticisi Kıymet Arıkan’ın “ mahalle temsilcileri ile ilgili çok büyük şikayetler var. Siz bazı mahalle temsilcilerinin isimlerini siliyorsunuz” sitemine “Özden Utku Yılmaz,” Bu arkadaşımız benim komşum, Emek mahallesine kaydını almış orada çalışma yapıyormuş” şeklinde cevap verdi. Tekrar söz alan Kıymet Arıkan, “Hayır emek mahallesine taşınmadığını siz de biliyorsunuz. Sizin karşı komşunuz taşınmadığını biliyorsunuz” diyerek eleştirilerine devam etmesi üzerine Utlu, “ ben öyle duyum aldım, o yüzden adını listeden sildim” diye yanıtladı. Tartışmaya katılan diğer ilçe yöneticisi Gönül Güngör ise, Utku’ya sert çıkarak,“ sandık listesinde ismi çıkmasına rağmen nasıl taşındı dersiniz. O sandıkta oy kullanacak” demesi üzerine Utku alaycı bir şekilde “ verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim beni aydınlattınız” diyerek karşılık verdi. Bu konuşmanın üzerine sinirlenen ilçe yöneticileri “siz bu kadar aktif olan ve partinin bütün etkinliklerine katılan bir ismi silemezsiniz” diyerek tepki gösterdiler.


“BENİM ÜSTÜMÜ NEDEN ÇİZİYORSUNUZ”

Listeden Bayraklı Soğukkuyu mahallesinden taşındığı ileri sürülen aynı zamanda CHP Kongre delegesi olan Cemile Tunalı neden sandık görevlisi listesinden üstü çizilerek silindiğini anlamak için Özden Utku’yu arayarak” listeden neden benim üstümü çizdiniz” demesi üzerine “Utku “ ben silerim” diyerek karşılık verdi.



 
“AİLE PARTİSİ YAPMIŞ”

CHP Bayraklı Bilişim’den sorumlu İlçe Yöneticisi Utku’nun kendi ailesinden birçok ismi mahalle temsilcisi yaptığı ileri sürüldü. Tartışmalara konu olan İddialar söyle; İlçe yöneticisi Utku Özen Yılmaz’ın kendi yakınlarından olan Ziya Özdemir ve eşini mahalle temsilci yaptığı… Diğer taraftan Özden Utku’nun kendi eşini de mahalle temsilcisi yaptığı.

 “BENİM HABERİM OLMADAN NEFES ALAMAZSINIZ”

En can alıcı iddia ise, ilçe yöneticisi Özden Utku’nun mahallede bulunan partili delegelere “benim haberim olmadan, nefes bile alamazsınız. Benim haberim olmadan Başkanla görüşemezsiniz” diyerek gözdağı verdiği yönündeki iddialardı.

EŞİ 20 YILLIK PARTİLİYE AKIL VERMİŞ

Diğer taraftan Özden utku Yılmaz’ın Soğukkuyu mahalle temsilcisi olan eşi Rahmi Yılmaz, 20 yıllık partili olan Mehmet Araç’a “sen kendini pazarlamayı bilmiyorsun” diyerek akıl verdiği bunun üzerine Araç sinirlenerek “ ben CHP’liyim böyle bir konuşmayı kabul etmiyorum. Pazarlamak ne demek, ben partimden bir şey beklemiyorum. Ben Atatürk çocuğuyum” diyerek tepki gösterdiği ileri sürüldü.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası