Ege Postası
Geri

CHP Çiğli'de Mavi listenin adayı netleşti… Gümrükçü ne yapacak!

CHP Çiğli'de muhalefet ilçe başkan adayını belirlemek için dün yaklaşık 7 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Adayların kendi aralarında yaptıkları toplantı sonucunda mavi listenin adayı Erkan Akar oldu. Akar bugün saat 15.00’te ilçe binasında kalabalık bir partili eşliğinde Çiğli İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.
CHP Çiğli'de Mavi listenin adayı netleşti… Gümrükçü ne yapacak!
Haberler / Yerel Politika
4 Ağustos 2023 Cuma 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP Çiğli'de delege seçimlerinin ardından kimlerin aday olacağı merakla beklenirken, seçimlerde başarılı sonuçlar alan mavi listenin 27 Ağsutos’taki kongrede kimi aday çıkaracağı dün gece yapılan toplantıda belli oldu.
Aday olmayı düşünen Vezir Aslan, Erkan Akar ve Baransel Güler kendi aralarında yaptıkları toplantıda adayın teke düşürülmesi için yaklaşık 7 saatlik bir görüşme yaptı. 
Görüşme sonucunda Erkan Akar’ın aday olmasına karar verildiği öğrenildi.

MAVİ’DE ADAY OLMAK İSTEYEN AKGÜL VE GÜLTEKİN NE YAPACAK

Öte yandan mavi listede aday olmak isteyen eski il başkan yardımcısı Şirin Akgül’ün açıklama sonrası nasıl bir tavır alacağı merakla beklenirken, Akgül’ün adaylık için kulis çalışmalarına bir süre daha devam edeceği gelen bilgiler arasında… 

Diğer taraftan ise dün adaylığını açıklayan eski ilçe başkanı Nihat Gültekin’in mavi listede yer alan delegelerden beklediği desteği bulamaması durumunda çekilebileceği iddia ediliyor.

GÜMRÜKÇÜ KİMİ DESTEKLEYECEK?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün ise kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

Gümrükçü’nun mavi listenin adayını açıklamasından sonra tablonun netleşmesiyle birlikte çalışma rotasını belirleyeceği kulislerde gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası