Ege Postası
Geri

Gelecek Partili Onur Sivaslı: 'Bizim dışımızda herkes suçlu anlayışı'

Altılı Masa'da seçim yenilgisi sonrası başlayan tartışmalar devam ediyor. Bir televizyon kanalına konuk olarak katılan CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş ile Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel canlı yayında birbirine girdi. Tartışmaya İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı da katıldı. Sosyal medya hesabından yorum yapan Sivaslı, "Gelecek Partisi CHP ile toplumsal uzlaşıya destek vermek için seçimlerde ittifaka gitmiştir.Seçim kaybedildi şimdi bizim dışımızda herkes suçlu anlayışı, kendi kabahatini örtme çabasından başka bir şey değil" dedi.
Gelecek Partili Onur Sivaslı: 'Bizim dışımızda herkes suçlu anlayışı'
Haberler / Yerel Politika
4 Ağustos 2023 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Özel bir televizyon kanalında Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Gözel canlı yayında birbirine girdi.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı’dan yanıt gecikmedi. Sivaslı; “Seçim kaybedildi şimdi bizim dışımızda herkes suçlu anlayışı, kendi kabahatini örtme çabasından başka bir şey değil.” dedi.

İŞTE O TARTIŞMA:

Barış Yarkadaş: "Davutoğlu pasif agresiftir."

Gözel: "Partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız."

Yarkadaş: "Bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız"

Gözel: "Zorla mı aldık?"

'BİZİM DIŞIMIZDA HERKES SUÇLU ANLAYIŞI'

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı; “Gelecek Partisi CHP ile toplumsal uzlaşıya destek vermek için seçimlerde ittifaka gitmiştir.Seçim kaybedildi şimdi bizim dışımızda herkes suçlu anlayışı, kendi kabahatini örtme çabasından başka bir şey değil. Kendinden giden oyları hesaplamadan GP ile ilgili yorum yapmış” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası