Ege Postası
Geri

DEVA Partisi'nden 'grev' sorusuna yanıt: Ortak noktada çözüm istiyoruz!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu, DEVA Partisi İzmir İl Başlanlığında basın toplantısı düzenlendi. DEVA Partili Oktar İzmir Büyükşehir Belediyesinin son dönemde yaşanan aksaklıkları sorusuna “Biz daha iyiye gidilmesi için her zaman öncü olmuş bir partiyiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanların hayat koşullarını iyileştirecek bazı çözüm önerileri var. Ancak şu an bir çözümsüzlük hakim. Belediye ve çalışanlar arasında ortak bir noktada birleşerek sorunun çözülmesini umut ediyoruz.” yanıtını verdi.
DEVA Partisi'nden 'grev' sorusuna yanıt: Ortak noktada çözüm istiyoruz!
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2023 Salı 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI/ DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında İzmir Milletvekili seçildikten sonra Seda Kaya Ösen’den İl başkanlığı görevini devralan Başkan Serap Karaosmanoğlu açıklamalarda bulundu. Toplantıda DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar da yer aldı. 

Karaosmanoğlu; “Benden önce bir kadın il başkanına sahip olduğumuz partimiz genel seçimlerde bir başarı elde ederek TBMM’ye milletvekili olarak gönderdik. Ardından İzmir İl Başkanlığı görevini ben aldım. Seda Kaya Ösen’e emekleri için teşekkür ederim. Benim de kurucularından olduğum DEVA Partisi başarılı bir seçim dönemi geçirerek meclise girmeyi başarmıştır. Genel Başkanımızın gayretleri sayesinde söz hakkı elde ettik.” dedi.  

ZAMLAR DERİNDEN ETKİLEDİ 

Karaosmanoğlu; “Seçimlerin sonrasında yaşanan zamlar bizi derinden etkilemektedir. Soruların çözümü için yerel idarenin merkez idare ile bağlantılı olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın onayı ve güvenini alarak kadın ve gençlik kotalarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. DEVA Partisi geleceğin teminatı olarak ülkemizin çimentosu olacaktır. Kapıları çalarak İzmirlilerin sorunlarını dinleyen bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi. 

AMACIMIZ İKTİDAR OLMAK 

Soru cevap bölümünde söz alan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar; “15 Milletvekili ile mecliste temsil ediliyoruz ancak bizim amacımız iktidara gelmektir. Yerel seçimlere de bir an önce hazırlanarak çalışmalarımıza başlayacağız. Eksiklerimizi gidererek yola koyulacağız. Yerel yönetimler yereldeki sorunlar için çok önemlidir. “dedi. 

ORTAK NOKTADA ÇÖZÜM İSTİYORUZ 

İzmir Büyükşehir Belediyesinin son dönemde yaşanan aksaklıkları sorusuna yanıt veren Oktar; “ Biz daha iyiye gidilmesi için her zaman öncü olmuş bir partiyiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanların hayat koşullarını iyileştirecek bazı çözüm önerileri var. Ancak şu an bir çözümsüzlük hakim. Belediye ve çalışanlar arasında ortak bir noktada birleşerek sorunun çözülmesini umut ediyoruz.” dedi. 

KARA PROPAGANDAYA MARUZ KALDIK 

Seçimler konusunda özeleştiri yapan Oktar; “Biz birkaç konuyu seçmene anlatamadık. 11 milyon seçmenin 7 milyon kadar iktidara oy verdi. 4 milyon vatandaş ise muhalefete oy verdi. İktidar propaganda yaparak terör ile bizi yan yana getirerek kara propaganda yaptı. Biz buna karşı maalesef önlem alamadık. Demokrasi seçimden seçime olmaz. O yüzden geçmişten daha çok çalışmamız gerekiyor. Ayrıca Cumhurbaşkanının montaj videolar yapacağını düşünemedik. “ dedi.  

ORGANİK BİRLEŞMEDEN YANAYIZ 

Grup kurma sorusu hakkında konuşan Oktar; “Saadet ve Gelecek Partisi beraber grup kurma kararı aldı. Bizim tabanımız tek başına yola devam kararı aldı. Ancak grup kurmaya açığız. Partiler özgün kimliğini kaybetmeden ittifaka açığız. Yapay bir birleşmedense organik bir birleşmeden yanayız. Seçimdeki gibi organik bir birleşmeden yanayız. DEVA Partisi için parti çıkarları değil ülke çıkarları önemlidir.” dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası