Ege Postası
Geri

Eski Başkan Alper’den Bayraklı örgütüne 'ön seçim' çağrısı; Kongreye tek adayla girelim

CHP'de mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. İlçe kongreleri öncesi Bayraklı eski İlçe Başkanı Cemalettin Alper 'ön seçim' çağrısı yaptı. Alper, “CHP üzerinde oyunlar oynanırken, delege seçimleriyle bütün Türkiye'ye demokrasi dersi vermişken, gelin Bayraklı'da ilçe başkanı olacak kişiyi belirlemek için ön seçim yapalım ve tek adayla kongremizi yapalım” önerisinde bulundu.
Eski Başkan Alper’den Bayraklı örgütüne 'ön seçim' çağrısı; Kongreye tek adayla girelim
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2023 Salı 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de kongre takvimi işliyor. 3 Temmuz'da başlayan delege seçimleri 30 Temmuz'da sona erdi.

Şimdi partide gözler 5 Ağustos'ta başlayacak ilçe kongrelerine çevrildi.

Öte yandan 11 Ağustos'ta yapılacak CHP Bayraklı İlçe Olağan Kongresi öncesi üç dönem ilçe başkanlığı yapan Cemalettin Alper, ilçe örgütüne çağrıda bulundu.

Alper ”Seçimlerden hemen sonra özellikle partimize yönelik saldırılar ve yaşatılmaya çalışılan kargaşa ortadayken, bu durumda bile demokrasi ateşinin sönmemesi için yapılan delege seçimleri bir demokrasi şenliğine dönüşmüştür. İzmir’de 30 ilçede yaşanan demokrasi şenliğinin ilçe kongrelerinde de devam etmesi en büyük dileğimizdir.” dedi

"İLÇE KONGRESİNDE SAĞDUYULU SINAV VERELİM"

Alper sözlerine şöyle devam etti:

Bu süreçte özellikle Cumhuriyet Halk Partililerin dayanışma içinde el ele kol kola yaklaşan yerel seçimlere hazırlık yapması gerekmektedir. Bu kapsamda Bayraklı'mızda aynı duygularla yapılan delege seçimlerine özellikle belediye başkanımız ile ilçe örgütümüz partimize yakışır bir delege seçimi süreci gerçekleştirmiştir.  Sade üyesinden en büyük makama kadar bütün partilerimizin ilçe kongresine gittiğimiz bu günlere sağlıklı ve sağduyulu bir davranışla ilçe kongresine kaybedenin olmadığı kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir anlayışla hareket ederek bir demokrasi sınavı vermesini diliyorum.

ÖN SEÇİM YAPALIM TEK ADAY İLE KONGRE SALONUNA GİDELİM

Bu kapsamda bütün aday olacak arkadaşlarımızın seçim çalışması sırasında parti gelenek ve hassasiyetini de göz önüne alınarak davranmacağını umuyorum. Buradan üç dönem ilçe başkanlığı yapmış bir kişi olarak, başta il başkanımız, ilçe başkanımız, belediye başkanımız, aday olmak isteyen değerli yol arkadaşlarımıza ve bütün örgütümüze gelin ilçe başkan adayımızı delegelerimizin seçtiği bir ismin olması için bir ön seçim yapalım. Delegeden en fazla oy alan arkadaşımız Bayraklı ilçe örgütünün başkanı olarak tek aday olarak kongre salonuna girsin."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası