Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan Soyer'e tepki: Belediyeciliğiniz iflas etti ve kaybeden İzmir...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. İnan, "Açıkçası belediyenin yeni yollar, metro hatları yapmasından geçtik, bari mevcudu işletin! Onu bile beceremiyorsunuz. Belediyeciliğiniz iflas etti ve kaybeden İzmir..." dedi.
AK Partili İnan'dan Soyer'e tepki: Belediyeciliğiniz iflas etti ve kaybeden İzmir...
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2023 Salı 23:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in metro ve tramvayda grevin sona erdiğini duyuran mesajını alıntılayıp tepki gösterdi.

AK Partili İnan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Ulaşım İzmir’in en büyük sorunu... Hemşehrilerimiz trafikten dert yanıyor, işin uzmanlarına sorsan kentin sağlıklı gelişimi için ulaşım altyapısının geliştirilmesi elzem.. Açıkçası belediyenin yeni yollar, metro hatları yapmasından geçtik, bari mevcudu işletin! Onu bile beceremiyorsunuz. Belediyeciliğiniz iflas etti ve kaybeden İzmir..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası