Ege Postası
Geri

CHP Çiğli'de şikayet krizi!

Çiğli Belediye Meclisi'nin CHP’li üyeleri Süleyman Karadağ ve Yüksel Arduç’un Genel Merkez’e şikayet edildiği öne sürüldü. İkili şikayet edildiklerini sosyal medyaya taşıdı.
CHP Çiğli'de şikayet krizi!
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2014 Pazartesi 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -- 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Hasan Arslan’ın belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu Çiğli’de belediyede KAFESAN krizi sürerken, parti içinde tansiyon yükseliyor.Meclis üyeleri arasında gruplaşmaların belirgin olduğu Çiğli CHP’de, şikayet krizi yaşanıyor. İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile belediye başkan aday adayı olan Aziz Buğa’ya  yakınlığıyla bilinen meclis üyeleri Süleyman Karadağ ve Yüksel Arduç’un belediye başkanı Arslan’a karşı muhalif tavır almaları nedeniyle partililer tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Genel Merkez’e şikayet edildiği öne sürüldü. Her iki meclis üyesi de haklarında şikayet olduğuna yönelik iddiaları sosyal medyaya taşırken, yakın çevrelerine kendilerini belediye başkanı Arslan’ın şikayet ettiğini söyledikleri öğrenildi.


ACİZ İNSAN ŞİKAYET EDER!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gezi Parkı eylemlerine katılan 24 kişi hakkında şikayetçi olduğunu Facebook'tan duyurması ile gündeme gelen avukat Karadağ,şikayet edilmelerine yönelik sosyal medya hesabından “Aciz insan ŞİKAYET eder, Asil insan İDARE eder, Basit insan İFTİRA eder!!!Yapılan yanlışlıklara göz yummadığım, Çiğli’nin hakkını savunmaya çalıştığım ve biat etmediğim için birileri tarafından arkamdan konuşulduğunu, sağa sola şikayet edildiğimi öğrendim. Bu şikayetlerin aslı olup olmadığını araştıracağım. Eğer doğru ise dedikodumu yapan şahısların nelerden rahatsız olduğunu, hangi dilekçelerime cevap verilmediğini, neleri görmezden gelmem istendiğini ve benim görmezden gelmem istenen olaylar karşısında neler yaptığımı belgeleriyle birlikte yine buradan paylaşacağım...”ifadelerini kullandı.

ALNIMIZ AÇIK!
Geçtiğimiz ay grup toplantısında belediye başkanı Arslan ile tartıştığı iddiasıyla gündeme gelen Arduç ise kendisine ait Facebook adresinden,  şikayet edilmeleriyle ilgili “Birileri gidip genel merkeze ve orda burada iki tane meclis üyesini şikayete ediyormuş anlımız açık biz Çiğli halkının ve işçi ve emekçinin yanında olacağız her zaman doğru olanı yapmaya devam edeceğim şikayet edenin yüreği varsa delikanlıysa gelir bizimle yüz yüze görüşürüz bizler Çiğli halkının haklarını savunmak için oradayız birilerine yalakalık birilerinin askeri olmak için gelmedik bunu böyle bilesin bu daha lolo birde bunun lılısı var”diye yazdı.


KOMİSYONDA RET VERDİ
Belediye Başkanı Arslan’a yakın isimler ise ikilinin partiye ve belediyeye zarar verdiğini iddia ediyor.  Her iki isminde belediye başkan aday adayı olan Aziz Buğa’ya yakın isimler olması nedeniyle belediye başkanı Arslan’a yönelik bilinçli bir şekilde tavır aldıkları iddia ediliyor. Hukuk komisyonunda yer alan Karadağ, son olarak ÇİBEL’e gerekli teminat mektubu için komisyonda ret oyu vermişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası