Ege Postası
Geri

CHP Çiğli'de sular durulmadı: Başkan Akar'dan çarpıcı açıklama

CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, Çiğli'den aday gösterilen ancak daha sonra geri çekilen Uygar Yıldırım'a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akar açıklamasında, "Çiğli İlçe Başkanı olarak belirtmek isterim ki, alandaki eylemlere katılan bazı kişilerin Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olmadığını gözlemlemekteyiz. Bize gelen bilgilere göre, bu kişiler arasında AK Parti ve diğer siyasi partilere üye olan bireylerin de olduğu yönündedir. Bu durum, söz konusu eylemlerin amacının ve doğasının sorgulanması gerektiğini NET bir şekilde göstermektedir" dedi.
CHP Çiğli'de sular durulmadı: Başkan Akar'dan çarpıcı açıklama
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

CHP Çiğli'de  aday gösterilen ancak daha sonra değiştirilen Uygar Yıldırım'ın partiyi kamuoyu önünde tartışmaya açtığını vurgulayan Akar, "Partimizin değerli üyesi Sn Uygar Yıldırım’ın kamuoyu önünde partimizi olumsuz bir şekilde temsil eden ve partimizi küçük düşürücü tavırlar içine girdiğini üzülerek görmekteyiz. Kendisiyle görüştüğümüzde bu durumu ilettik fakat bir sonuç alamadık. Bu tür davranışlar, sadece bir protesto olarak kalmayıp, partimizi kamuoyu önünde gereksiz yere tartışmaya açmaktadır. Bu tür tartışmalar partimizin birliğine ve beraberliğine zarar vermektedir" ifadelerine yer verdi. 

AK PARTİLİLER DE VARDI!

İlçe Başkanı Akar ayrıca Yıldırım için yapılan protestolarda, AK Parti ve diğer siyasi partilere üye olan bireylerin de olduğuna dikkat çekti.

İlçe Başkanı Akar'ın açıklaması şu şekilde; 

"Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı olarak, partimizin değerli üyesi Sn Uygar Yıldırım’ın kamuoyu önünde partimizi olumsuz bir şekilde temsil eden ve partimizi küçük düşürücü tavırlar içine girdiğini üzülerek görmekteyiz. Kendisiyle görüştüğümüzde bu durumu ilettik fakat bir sonuç alamadık. Bu tür davranışlar, sadece bir protesto olarak kalmayıp, partimizi kamuoyu önünde gereksiz yere tartışmaya açmaktadır. Bu tür tartışmalar partimizin birliğine ve beraberliğine zarar vermektedir.

Bu nedenle, eylemlerin bir an önce sonlandırılması gerektiğini ve partimiz içindeki her türlü hak arayışının, partimizin ilgili yöneticileri ile yapıcı bir diyalog çerçevesinde çözülmesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Partimiz, her zaman iç sorunlarını demokratik ve yapıcı bir şekilde çözme geleneğine sahip olmuştur, bu durum da farklı olmamalıdır.

Ayrıca, Çiğli İlçe Başkanı olarak belirtmek isterim ki, alandaki eylemlere katılan bazı kişilerin Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olmadığını gözlemlemekteyiz. Bize gelen bilgilere göre, bu kişiler arasında AK Parti ve diğer siyasi partilere üye olan bireylerin de olduğu yönündedir. Bu durum, söz konusu eylemlerin amacının ve doğasının sorgulanması gerektiğini NET bir şekilde göstermektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, birlik ve beraberliğimizi korumak, demokratik değerlerimiz ve prensiplerimiz doğrultusunda ilerlemek en büyük önceliğimizdir. Partimiz içinde yaşanan her türlü sorunun, açık iletişim ve karşılıklı saygı çerçevesinde çözülmesi gerektiğine inanıyoruz.

Son olarak şunu ifade etmeliyim ki, Çiğli’de partimizin adayı Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürutme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) tarafından seçilen, Çiğli Seçim Kuruluna Resmi Müracatını yaptığımız Sn Onur Emrah YILDIZ 'dır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası