Ege Postası
Geri

CHP Foça'dan teröre tepki!

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ve ilçe yönetimi Türkiye'de ve Dünyadaki yaşanan terör olaylarıyla ilgili Foça, Bağarası ve Yenifoça'da basın açıklaması yaptı.
CHP Foça'dan teröre tepki!
Haberler / Yerel Politika
23 Mart 2016 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Foça İlçe Örgütü üyeleri, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bir basın açıklaması yaparak saldırıları lanetledi. 

CHP Foça İlçe Örgütü üyeleri, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Açıklamayı ise parti adına CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer yaptı. Güral, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "CHP olarak öncelikle topluma, halka o varılacak sonun bu ülke ve insanlarımız için çok hayırlı bir son olmayacağını, buna karşı dirençli ve mücadeleci olmak gerektiğini anlatmak, toplumun güvenini ve moralini yükseltmek durumundayız. Madrid'deki, Londra'daki tren ve metro saldırılarından sonra 1 milyonu aşkın insanın meydanlara toplanıp, terörü lanetlediği, teröristleri dışladığı anımsandığında, Türkiye'de 6 ayda 170 kişinin teröre kurban edildiği, ülkenin dört bir yanından terör kurbanlarının cenazelerinin kalktığı bugünkü ortamdaki duyarsızlık ve suskunluk çok üzücü bir tablodur" dedi. 




Biçer, şöyle devam etti:
"Çocuklarımızın geleceği, mutlu ve güçlü bir Türkiye için yurdumuza sıkı sıkı sarılmaya çağırıyoruz. Sizleri Cumhuriyet Halk Partisi'nin devrimci ruhunun sembolü olan altı oka sahip çıkmaya çağırıyoruz. Sizleri parlamenter demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz. Sizleri seçilmiş krallar düzenine karşı çıkmaya çağırıyoruz. Sizleri faşizme karşı omuz omuza Mustafa Kemal'in aydınlığını yeniden iktidar yapmak için mücadeleye çağırıyoruz."

Basın açıklamasında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da yer alırken, partililer olaysız dağıldı. 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası