Ege Postası
Geri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'e geldi: İzdiham yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı için İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na geldi. Özel'i Adnan Menderes Havalimanı'nda çok sayıda partili karşıladı. İnsan yoğunluğu sebebiyle izdiham yaşandı. Özel, VIP çıkışından kendisini bekleyen araca gidene kadar izdiham sebebiyle zorluk çekti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'e geldi: İzdiham yaşandı
Haberler / Politika
7 Kasım 2023 Salı 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP 38. Olağan Kurultay'da genel başkan seçilen Özgür Özel, Genel Başkan olduktan sonra ilk ziyaretini memleketi Manisa'ya gerçekleştirdi.

CHP lideri Özel, memleketi Manisa'ya gitmek için İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na geldi. Havaalanında partililer tarafından coşkuyla karşılanan Özgür Özel’e yoğun ilgi gösterildi.

Özel'i, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları karşıladı.

İZDİHAM YAŞANDI

Öte yandan CHP İzmir il ve ilçe örgütleri yeni Genel Başkan Özel'i, Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılamak için VIP kapısında akın etti. İnsan seli sebebiyle izdiham yaşandı. Özel, VIP çıkışından kendisini bekleyen araca gidene kadar izdiham sebebiyle zorluk çekti. 

Özel, daha sonra kara yoluyla memleketi Manisa’ya doğru hareket etti.

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, "Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in Manisa programına katılmak için İzmir milletvekillerimiz Murat Bakan, Ednan Aslan, Manisa milletvekillerimiz Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’le birlikte kendisine eşlik ederek demokrasinin, hoşgörünün, barışın, Mustafa Kemal Atatürk sevdalılarının kenti güzel İzmir’imize ayak bastık. İstikamet, Sayın Genel Başkanımızın baba ocağı Şehzadeler kentimiz Manisa!" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel'i İzmir havaalında karşıladık. Genel Başkanımızın önderliğinde umut dalgasını büyütecek ve partimizi iktidar yapacağız..." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası