Ege Postası
Geri

CHP Genel Merkezi'nden 10 Şubat uyarısı

CHP 81 il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı için 10 Şubat tarihinde bir tanıtım toplantısı gerçekleştirecek. Genel merkezden gönderilen bir yazıyla tüm il ve ilçe belediye başkanlarının 10 Şubat tarihinde herhangi bir toplantı ve organizasyon yapmaması istendi. Aday tanıtım toplantısıyla ilgili yer ve saatin ise daha sonra ulaştırılacağı kaydedildi. CHP’de aday tanıtım günü belli oldu
CHP Genel Merkezi'nden 10 Şubat uyarısı
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2019 Salı 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Genel Merkezi 81 il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı için 10 Şubat tarihinde karar kaldı.

Yeri ve saati henüz netleşmeyen belediye başkan adayı tanıtım toplantısı için il başkanlıklarına gönderilen bir yazıda 10 Şubat tarihinde hiçbir örgütün ve adayın organizasyon yapmaması uyarısında bulunuldu.

CHP İzmir İl Sekreteri Hacer Taş imzasıyla ilçe başkanlıklarına gönderilen, genel merkez uyarısını içeren yazıda, “Aday tanıtım toplantısı konulu ilgi genel merkez yazısında da belirtildiği üzere, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin, 81 il ve ilçelerindeki belirlenmiş olan Cumhuriyet Halk Partili belediye başkan adaylarımızın tanıtım toplantısı 10 Şubadt 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek, söz konusu toplantıyla ilgili yer, saat ve ayrıntılı bilgiler daha sonra ilçe başkanlıklarımıza bildirilecektir. Genel merkemizim tarafından belirlenen Cumhuriyet Halk Partili belediye başkan adaylarımızın t anıtım toplantısı 10 Şubat Pazar tarihinde, herhangi bir toplantı ve organizasyon düzenlenmemesi konusunda, hassasiyet gsöterilmesi hususunun gereğini rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası