Ege Postası
Geri

CHP İl Başkan Yardımcısı o görevi bıraktı

CHP İzmir'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, uzun süredir sürdürdüğü Çiğli Belediyesi'ndeki siyasi danışmanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bilgin, basında kendisiyle ilgili yer alan 'Bankamatik çalışan' haberlerine de tepki gösterdi "17 senelik belediyecilik tecrübem var. Siyasi danışmanlık yapıyordum" dedi. CHP İl Başkan Yardımcısı, belediyedeki o işini bıraktı
CHP İl Başkan Yardımcısı o görevi bıraktı
Haberler / Yerel Politika
26 Şubat 2016 Cuma 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Çiğli Belediyesi'nde 'Bankamatik' krizi yaşanıyor. Çiğli CHP'de ilçe kongresi sürecinde belediyedeki işinden ayrıldığını açıklayan İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu'nun belediye şirketi KAFESAN'dan maaş aldığının ortaya çıkması sonrası Mertoğlu'na ve Belediye Başkanı Hasan Arslan'a tepki yağarken, sürpriz bir istifa haberi geldi.

Mertoğlu gibi Çiğli Belediyesi'nden maaş alan CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, belediyedeki 'danışmanlık' görevinden istifa etti.

BANKAMATİK ELEŞTİRİSİ
2012 ve 2015'teki il kongrelerinde üstü üste il yöneticisi seçilmeyi başaran ve Alaattin Yüksel başkanlığındaki yönetimde Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Bilgin, hakkında çıkan 'bankamatik çalışan' haberleri sonrası istifa kararı aldı.

17 SENELİK BELEDİYECİYİM!
Bilgin, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, Çiğli Belediyesi'nde siyasi danışman olarak görev yaptığını, Cuma günü itibariyle bu görevinden ayrıldığını söyledi. Bilgin,  “17 sene belediyecilik tecrübem var. Çiğli Belediye Başkanımız bu tecrübelerimden yararlanmak adına siyasi danışmanlık teklifinde bulunmuş ben de kabul etmiştim. Hiçbir zaman bankamatik çalışan olmadım. Ben bana belediye başkanının verdiği görevi yaptım. Partim adına da çalışmalarımı aksatmadım. Gece gündüz çalıştım. O nedenle de her iki dönemde de il başkan yardımcılığı göreviyle onurlandırıldım. Hakkımda çıkan haberlerin belediye başkanına ve partiye zarar verdiğini gördüm. Bana 'kal' denmesine rağmen istifa ettim. Basında çıkan '5 bin lira maaş alıyor' iddiası da asılsızdır. Bu yazılan paranın yarısını dahi almadım.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası