Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Yönetiminde görev değişikliği

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplandı. Toplantıda görev değişiklikleri tebliğ edildi. Aynı zamanda pazartesi İzmir’de olması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına dair ayrıntılar da ele alındı. CHP İzmir İl Yönetiminde görev değişikliği
CHP İzmir İl Yönetiminde görev değişikliği
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2018 Salı 21:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Deniz Yücel başkanlığında toplandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılması beklenen 29 Ekim programında yapılacakların da ele alındığı toplantıda Konak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa eden Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay’ın yerine İrfan Can getirildi.

Birinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Can CHP İzmir Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.

ÖZKAN TİCE, İRFAN CAN’IN YERİNE...

Kent konseylerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice ise İrfan Can’ın yerine geçerek Birinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.

KILIÇDAROĞLU’NUN FENER ALAYINA KATILACAĞI BELİRTİLDİ

Toplantıda öte yandan 29 Ekim Pazartesi günü İzmir’de olması beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına dair ayrıntılar ele alındı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan fener alayına katılmasının planlandığını söylediği belirtildi.

Öte yandan İl Başkanı Deniz Yücel’in yönetim kurulu üyelerine, pazartesi İzmir’de olacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Salı gününü de İzmir’e ayırması için Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini ifade ettiği de kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası