Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de 'Disiplinin patronu' uyardı: Karalamayın!

Belediye başkanlarının zaman zaman ‘bel altı vurmasınlar’ çıkışı yaptığı aday adaylarına yönelik CHP İzmir İl Disiplin Kurulu’nun başındaki isim Şener Erol mesaj gönderdi: “aday adayının seçilmiş belediye başkanına yönelik kişisel ve makamına yönelik karalaması asla affedilmez”
CHP İzmir'de 'Disiplinin patronu' uyardı: Karalamayın!
Haberler / Yerel Politika
14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  CHP İzmir’de aday adayları dosyalarını teslim edip birer birer sahaya inerken partinin üst organlarından da mesajlar gelmeye devam ediyor. Aday adaylarına yönelik İl Başkanlığı ‘seçim ofisi yok’ kararı alırken İl Başkanı Ali Engin de örgütün bayramlaşmasında aday adaylarına ‘Hiçbirimizin kişisel beklentileri toplumumuzun beklentilerinden daha önde olamaz. Buna müsaade etmeyeceğiz’ mesajını vermişti.

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI!
Belediye başkanlarının zaman zaman ‘bel altı vurmasınlar’ çıkışı yaptığı aday adaylarına yönelik CHP İzmir’de İl Disiplin Kurulu’nun başındaki isim Şener Erol da mesaj verdi. Süreçte aday adaylarıyla ilgili Disiplin’e dosya gelmesi halinde üzüleceğini ifade eden Erol, "Süreç demokratik bir yarıştır. Her üye aday adayı olabilir. Süreçte aday adayı kamuoyuna ve partililere farklılıklarını kanıtlamak durumunda. Bu yönde çalışacaktır. Partiyle halk arasında iletişimi sağlayacaktır. Farklılığını ispat eden ön plana çıkacaktır.Ben İlçe başkanıyken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de bir toplantıda ‘ Kimse benim eteğime yapışarak bir yere gelmesin’ ve ‘ Sokakta ve örgütte ön plana çıktığınız takdirde sizin önünüzde kimse duramaz. Adaylıkta başarıya giden doğru yol bu’ demişti. Aday adayları bunları dikkate alsın. Hiçbir aday adayının seçilmiş belediye başkanına yönelik kişisel ve makamına yönelik karalaması asla affedilmez. Belediye başkanları halkın oyuyla seçilmiş partinin temsilcisidir. Disiplin Kurulu süreçte iki şeyi affetmeyecek. Partinin kimliğine, kişiliğine hakareti ve seçilmişlere yönelik affedilmeyecek sözle eylemleri…. “ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası