Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Dost düşman birliği görecek

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe başkanlarıyla 19 Mayıs ve 26 Mayıs gündemli toplantı gerçekleştirdi. Öte yandan toplantıda belediye başkanları ve ilçe balkanları arasında yaşanan sorunların da ele alındığı öğrenildi. Aslanoğlu'nun ilçe başkanlarına "Kol kırılıyorsa, yen içinde kalacak" talimatı verdiği ve yaşanan çatışmaların başta basın olmak üzere dışarı sızdırılmayacağına yönelik ultimatom verdiği iletildi. Toplantı kapsamında ilçeler ve belediyeler arasında birliğin dosta düşmana gösterilmesi kararı alındığı dile getirildi.
CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Dost düşman birliği görecek
Haberler / Yerel Politika
17 Mayıs 2024 Cuma 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı'nda ilçe başkanları toplantısı düzenledi. 

İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantı 11.00 sıralarında başlarken toplantı 13.00'da sona erdi. 

İlçe başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve 26 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan Büyük Emekli Mitingine ve ilçe başkanları ile belediye başkanları arasında yaşanan çatışmalara yönelik konuşmalar gerçekleştirdi. 

TUGAY TALİMAT VERMİŞTİ, 19 MAYIS'A YOĞUN KATILIM TALEBİ 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılımın az olması sebebiyle kürsüde örgüte tepki gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın 'alanı doldurun' talimatının da masaya yatırıldı.  Aslanoğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için gençlik kollarının hazırlık ve çalışmaları yürüttüğünü aktardığı ve ilçe başkanlarından örgütleriyle birlikte yoğun katılım göstermelerini istediği kaydedildi. 

EMEKLİLER MİTİNGİNE 10 BİN KİŞİ! 

CHP Lideri Özgür Özel'in 26 Mayıs'ta Ankara'da düzenleyeceği Emekliler Mitingi de toplantının ana gündem maddelerinden oldu.

Aslanoğlu'nun ilçelerin nüfusuna göre kaldırılacak otobüs sayısını ilçe başkanlarına tebliğ ettiği ve İzmir'den toplam 10 bin kişiyle çıkarma yapılacağını ilettiği belirtildi.  


"DOST DÜŞMAN BİRLİĞİ GÖRECEK"

Öte yandan toplantıda belediye başkanları ve ilçe balkanları arasında yaşanan sorunların da ele alındığı öğrenildi. Aslanoğlu'nun ilçe başkanlarına "Kol kırılıyorsa, yen içinde kalacak" talimatı verdiği ve yaşanan çatışmaların başta basın olmak üzere dışarı sızdırılmayacağına yönelik ultimatom verdiği iletildi. Toplantı kapsamında ilçeler ve belediyeler arasında birliğin dosta düşmana gösterilmesi kararı alındığı dile getirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası