Ege Postası
Geri

DEVA’dan CHP’ye geçiş bilmecesi: İlgazi 'kapımız açık' dedi, Karaosmanoğlu iddiaları yalanladı

DEVA Partisi Konak İlçe teşkilatından CHP’ye yaklaşık 60 üyenin geçeceği iddiaları ortaya atıldı. CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, ‘kapımız herkese açık’ ifadelerini kullanırken, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu iddiaları yalanladı.
DEVA’dan CHP’ye geçiş bilmecesi: İlgazi 'kapımız açık' dedi, Karaosmanoğlu iddiaları yalanladı
Haberler / Yerel Politika
16 Mayıs 2024 Perşembe 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinde CHP büyük bir zafere imza atarak 47 yıl sonra birinci parti konumuna yükseldi.

CHP’de yaşanan yükselişin ardından CHP Lideri Özgür Özel, ‘baba ocağının kapısı herkese açık’ ifadeleriyle üye çağırısında bulundu.

YAKLAŞIK 60 KİŞİ!

Özel’in Türkiye ittifakı vurgusu İzmir’de de karşılık buldu. DEVA Parti Konak İlçe Teşkilatından CHP’ye geçiş yapılacağı öğrenildi.  DEVA Partisi Konak Başkan Adayı Ali Rıza Uygur’un da aralarında olduğu yaklaşık 60 kişinin yarın CHP rozeti takması bekleniyor. CHP’ye geçen yeni üyeler için Konak İlçe Başkanlığında tören düzenleneceği öğrenildi.

İLGAZİ: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, konuya ilişkin açıklamasında, “CHP özellike yerel seçimlerden sonra bir çekim noktasından bir tanesi oldu. Hem Genel Başkanımızın hem Genel Merkezimizin çalışmalarıyla Türkiye İttifakı kuruldu. Türkiye İttifakıyla kapımız herkese açık. Bu da birliktelikleri beraberinde getiriyor” ifadelerine yer verdi.

KARAOSMANOĞLU’NDAN İSTİFA AÇIKLAMASI: DİNLENMEK İSTEDİ

Üye geçişi iddialarını kabul etmeyen DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu, “Böyle bir durum söz konusu değil. Konak’ta bizim belediye başkan adayımız vardı, o yorulduğu için ve işleriyle ilgilenemediği için mola vermek istedi. DEVA Partisi Konak Başkan Adayı Ali Rıza Uygur’un haklı bir mazereti oldu. Ali Rıza Bey, seçim kampanyası sonrasında dinlenmek istedi. Kongresi yapılmış bir ilçeydi. Onun haricinde bir istifa söz konusu değil” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası