Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de 'giyotin' yine çalıştı: 2 ihraç 1 kınama!

CHP İzmir'de parti içi giyotin yine çalıştı. İhraç istemiyle disipline sevk edilen, aralarında eski belediye başkanı, eski meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin de olduğu 8 kişi hakkında il disiplin kurulu kararını verdi.
CHP İzmir'de 'giyotin' yine çalıştı: 2 ihraç 1 kınama!
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2014 Çarşamba 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de ‘giyotin’ yine çalıştı. Kurultay sonrası yeniden startı verilen disiplin harekatı neticesinde Prof. Dr. Kayhan Kantarlı ve uzun yıllardır partide çeşitli kademelerde görev yapan Hasan Akkaya ihraç edilmişti.
 
İl disiplin kurulu Bayraklı’dan 3, Selçuk’tan da 5 partilinin ihraç istemiyle tedbirli olarak gelen dosyalarını masaya yatırdı.
 
AÇIK OYBİRLİĞİYLE İHRAÇ EDİLDİ
 Bayraklı’dan  ilçe yöneticisi Gönül Güngör, Bayraklı Belediyesi eski meclis üyeleri Mehmet Ali Açık ve Hamza Işık’ın dosyası karara bağlandı. Bayraklı Belediyesi'nin denetim kurulu raporunu basına sızdırdığı iddiasıyla ihracı istenen eski meclis üyesi Mehmet Ali Açık için 9 kişilik il disiplin kurulunda oybirliğiyle ihraç kararı çıktı.
 
GÜNGÖR’E KINAMA
 
Yerel seçim sürecinde DSP’ye destek verdiği iddiasıyla  disipline sevk edilen CHP Bayraklı  ilçe yöneticisi Gönül Güngör'e  ise kınama cezası çıktı. Güngör 2 yıl süreyle partide seçme ve seçilme hakkını kaybetti.

IŞIK'A UYARI
Yerel seçim sürecinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar nedeniyle disipline sevk edilen eski meclis üyesi Hamza Işık ise uyarı cezası aldı.
 
SELÇUK’TA 1 İHRAÇ
 Selçuk’ta parti aleyhinde çalıştıkları ve partiyi kamuoyunda tartışılır hale getirdikleri iddiasıyla ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edilen Belevi eski Belediye Başkanı Özcan Işık, yerel seçimde belediye başkan aday adayı olan Sebahattin İzcioğlu, Nuriye Çiğdem ve parti üyesi Bülent Arıbey herhangi bir ceza almadı.Bu dört isimle birlikte Selçuk'ta disipline sevk edilen parti üyesi Ali İritaşlı ​ise ihraç edildi.
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası