Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de 'merdiven altı delege seçimi!'

CHP'de kongreler takvimi bugün mahalle delege seçimleri ile başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek maraton için İzmir'de de sandıklar kuruldu. Karabağlar İlçesi Ali Fuat Erden Mahallesi delege seçimi için sandığın bir evde kurulması tepkilere yol açtı. Sandığın kapı girişinde ve merdiven altında olmasından dolayı 'CHP'de merdiven altı seçim' yapılıyor yorumları yapıldı. Öte yandan aynı görüntü Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesinde de ortaya çıktı. Kale Apartmanının eksi 2 katında bir ofiste yapıldı. Sandığın koltuğa koyulması ve küçük bir sehba üzerinede işlem yapılması dikkat çekti.
CHP İzmir'de 'merdiven altı delege seçimi!'
Haberler / Yerel Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kurultay takvimi işliyor. Genel Merkez tarafından gönderilen takvime göre bugün (3 Temmuz) başlayan mahalle delege seçimleri 30 Temmuz'da sona erecek.

Yaklaşık bir ay sürecek seçim maratonunda ilk bomba görüntü Karabağlar İlçesi Ali Fuat Erden Mahallesi'nden geldi.

89 üyesi olan ve 1 delege seçilecek mahallede seçim için bir evde sandık kurulurken, sandığın kapı girişinde ve merdiven altında olmasından dolayı 'CHP'de merdiven altı seçim' yapılıyor yorumları yapıldı.

Ayrıca evde yapılan seçim için tutanak tutulduğu ifade edildi.

Ayrıca seçim için bazı üyelerin CHP İzmir 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Günen'e durumu bildirdikleri Günen'in ise "Benim böyle bir yetkim yok" yanıtı verdiği iddia edildi.

Öte yandan aynı görüntü Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesinde de ortaya çıktı. Kale Apartmanının eksi 2 katında bir ofiste yapıldı. Sandığın koltuğa koyulması ve küçük bir sehba üzerinede işlem yapılması dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası