Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç, Özcan Purçu ve Atila Sertel bugün Bayraklı’da esnaf, vatandaş ve STK’larla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.
CHP İzmir'den Bayraklı çıkarması
Haberler / Yerel Politika
18 Şubat 2022 Cuma 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın CHP İzmir milletvekilleriyle organize ettiği saha çalışmalarının bugünkü durağı Bayraklı oldu. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’le mesai yapacak CHP İzmir Milletvekilleri arasında Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç, Özcan Purçu ve Atila Sertel yer aldı. Heyete CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin, il ve ilçe yöneticileri ile CHP’li Bayraklı Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti

CHP heyeti saha çalışması öncesi Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. CHP heyeti daha sonra kendi içinde gruplara ayrılarak saha çalışmalarına muhtar ve dernek ziyaretleriyle devam etti. Program kapsamında ilk ziyaret İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’ne (İZDEDA) yapıldı.

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede 30 Ekim 2020 İzmir Depremi mağdurlarının sıkıntı ve talepleri masaya yatırıldı.

BAŞKAN SANDAL'A ZİYARET

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin'in bulunduğu grup Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'la bir araya geldi. Başkan Sandal'ın makamında gerçekleşen görüşmede CHP PM Üyesi Sevgi Kılıç da yer aldı.

İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ile Özcan Purçu, İzmir Alevi Kültür Derneği Yamanlar Cemevi Başkanı Mehmet Bozkurt’u, İzmir Milletvekili Atila Sertel ise İzmir Çıldırlılar Derneği ile Bayraklı Osmangazispor kulübünü ziyaret etti.

Yücel, Sertel ve Kılıç ayrıca Manavkuyu Mahalle Muhtarı Fatma Ceylan'ı ziyaret etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası