Ege Postası
Geri

CHP İzmir kampa girdi: Gündem yerel seçim

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 günlük kamp bugün başladı. Menderes'te düzenlenen kampın gündeminin 31 Mart 2024 yerel seçimler olduğu öğrenildi.
CHP İzmir kampa girdi: Gündem yerel seçim
Haberler / Yerel Politika
19 Ekim 2023 Perşembe 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 4-5 Kasım günü gerçekleştirilecek Büyük Kurultay öncesi kampa girdi. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında düzenlenen kampa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyeleri ve CHP İlçe Başkanlarının katılım sağlıyor. 

Menderes'te bulunan Clup Yalı Otel'de 19-20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan kampta yerel seçim çalışmaları masaya yatırılacak. 

3 günlük zirvede, ‘Zaman Yönetimi’, ‘Etkili İletişim ve Propaganda’, ‘Görev İzleme’, ‘Türkiye’de Son Siyasi Durum ve Yerel Seçim Dinamikleri’ sunumları yer alacak. 

Kampın ilk günü CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun, İkinci gün ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in örgüte sesleneceği belirtildi. 

Öte yandan kamp devam ederken İl Başkanı Aslanoğlu sosyal medya hesabından, "İl başkanlığımızın çalışma ve koordinasyon kampı il yönetim kurulu üyelerimiz ve il disiplin kurulu üyelerimizin katılımı ile başladı. İzmir için daha verimli ve etkili çalışma yolları arayışındayız. Biz çalışacağız kazanan İzmir olacak." dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası