Ege Postası
Geri

CHP İzmir seçim komitesi kurdu!

CHP İzmir İl Başkanlığı ‘seçim komitesi’ kurdu. PM Üyesi Hüseyin Saygılı, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İl Saymanı Celal Yıldız ve İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç’tan oluşan komite ilçelerdeki strateji ve günlük planları hazırlıyor.
CHP İzmir seçim komitesi kurdu!
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2014 Cuma 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVC/HABER SERVİSİ  - CHP İzmir İl Başkanlığı 30 Mart’a kadar aktif ve programlı bir süreç götürmek için ‘seçim komitesi’ kurdu. PM Üyesi Hüseyin Saygılı, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İl Saymanı Celal Yıldız ve İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç’tan oluşan komite sürekli bir araya gelerek ilçelerdeki strateji ve günlük planları hazırlıyor. Komite seçim kampanyasının nasıl yürütüleceğini kararlaştırıyor, seçim koordinasyonunu sağlıyor, günlük plan, etkinlik biçimlerini belirliyor.  Komite  AR-GE ofisleri ve ilçe başkanlıklarıyla sürekli iletişimde olarak  bilgi akışının sağlıklı olmasını sağlıyor.

5 bölgede ( Bakırçay, Yarımada, Menderes, metropol 1, metropol 2) ikişer il başkan yardımcısı komiteye yardımcı oluyor.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, “İşin stratejisi,günlük planı nerede ne yapılması gerektiği, eylem biçimlerini  Kınık’tan Karaburun’a kadar sürekli masaya yatırıyoruz. Seçim kampanyasını AR-GE ofisleri ve ilçe örgütlerinden aldığımız bilgilerle oluşturuyoruz. Metropolü ikiye ayırdık. Bakırçay, Menderes ve Yarımada var. Bu 5 bölgede ikişer il yöneticisi bize yardımcı oluyor” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası