Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de 3 gün arka arkaya yoğun mesai

İzmir CHP’de, yoğun bir mesai haftası yaşanacak. Salı günü milletvekili adaylarıyla il binasında toplantı var. Toplantıda CHP’nin eski gençlik kolları başkanlarından, bilgisayar mühendisi Mehmet Günal Ölçer, adaylara özel bir sunum yapacak. Çarşamba günü Ankara’da aday tanıtım toplantısı yapılacak. Perşembe günü ise il yönetimi toplanacak. Sıkıntılı ilçelerin masaya yatırılacağı toplantıda görevden almaların olabileceği konuşuluyor. CHP İzmir’de 3 günlük yoğun mesai
CHP İzmir’de 3 gün arka arkaya yoğun mesai
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2015 Pazartesi 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bayram tatili geride kalırken siyasi partiler 1 Kasım için bu haftayla birlikte sahaya iniyor. CHP İzmir’i de yoğun bir hafta beliyor.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve yöneticiler, Salı günü sabah saatlerinde milletvekili adaylarıyla il binasında toplantı yapacak. Her iki bölge adaylarıyla ayrı ayrı bir araya gelinecek. Toplantının gündem maddesi saha programları ve strateji olacak.

ADAYLARA ÖZEL SUNUM
Toplantıda CHP’nin eski gençlik kolları başkanlarından, bilgisayar mühendisi Mehmet Günal Ölçer, adaylara özel bir sunum yapacak. Sunumda 7 Haziran sonuçları detaylı yer alacak, 1 Kasım için hangi noktalarda nasıl bir çalışma yapılması gerektiği adaylara aktarılacak.

TANITIM TOPLANTISI
30 Eylül Çarşamba günü ise Ankara’da aday tanıtım toplantısı yapılacak. Toplantıda İzmir’den adaylar dışında İl Başkanı Bedri Serter, ilçe başkanları ve il yöneticileri katılacak. Aday tanıtım toplantısında seçim bildirgesi de açıklanacak. CHP, propaganda sürecinde "Önce Türkiye" sloganını kullanacak

İL YÖNETİMİ İLÇELERİ MASAYA YATIRACAK
CHP İzmir’de Ankara dönüşü ise kritik il yönetim kurulu toplantısı yapılacak. Toplantının gündem maddeleri arasında sıkıntı olan ilçelerin durumu var. Toplantıda bazı ilçelere yönelik görevden almaların gerçekleştirilebileceği konuşuluyor.

CHP’de Tire, Narlıdere gibi ilçelerde delege seçimlerine yönelik sancılı bir süreç yaşanıyor. Menderes ve Bornova gibi ilçelerde ise yönetimsel sıkıntılar var. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası