Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de ‘Giyotin’ yine çalıştı: 2 İhraç 3 kınama!

CHP İzmir’de yerel seçimlerde parti aleyhine çalışanlara yönelik disiplin süreci devam ederken, ‘giyotin’ bir kez daha çalıştı. Disiplin hareketliliğinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Bayraklı’dan 7 ismin dosyası İl Disiplin Kurulu toplantısında masaya yatırılırken, 2 ihraç ve 3 kınama kararı çıktı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Bedri Serter’i ziyaret eden ve alan çalışmalarında aktif görev almak istediğini dile getiren Bayraklı CHP İlçe Başkan Adayı Yusuf Metin kınama cezası aldı. 2 İHRAÇ 3 KINAMA
CHP İzmir’de ‘Giyotin’ yine çalıştı: 2 İhraç 3 kınama!
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2015 Çarşamba 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de yerel seçimlerde parti aleyhine çalışanlara yönelik başlatılan disiplin harekatı sürüyor. Kasım ayında İl eski Başkanı Ali Engin döneminde, Bayraklı’da parti aleyhine çalıştıkları iddiasıyla İl Disiplin Kurulu'na kesin ihraç istemiyle gönderilen 7 isim için karar çıktı.

2 İHRAÇ 3 KINAMA
CHP İzmir İl Disiplin Kurulu toplantısında Bayraklı CHP üyeleri Mustafa Demir ve Hikmet Özarslan için ihraç kararı verildi. Bayraklı’da CHP’nin son ilçe kongresinde başkanlığa  talip olan Yusuf Metin ile birlikte, parti üyesi Hulki Çetin ve belediye eski meclis üyesi  Nilüfer Çetin için ise kınama cezası aldı. Bu 3 isim 2 yıl boyunca parti içinde seçme ve seçilme hakkını kaybetmiş oldu. Eski ilçe yöneticisi Yusuf Fırat ile Servet Fırat ise ceza almadı.

SERTER’DEN GÖREV İSTEDİ
Kınama cezası alan Yusuf Metin, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Bedri Serter’i ziyaret etmiş ve alan çalışmalarında aktif görev almak istediğini dile getirmişti.

Ceza alan isimlerin YDK’ya itiraz etme hakkı bulunuyor.

GÜVEN’İN YERİNE OKULMUŞ
Öte yandan YDK tarafından partiden ihraç edilen disiplin kurulu üyesi İsmet Güven’in yerine il başkanlığı tarafından disiplin kuruluna davet edilen yedek birinci üye Cevdet Okulmuş toplantıya katıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası