Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de partili kadınlardan hastane çıkarması

CHP seçim bildirgesinde taşeron sisteminin kaldırılacağı sözünü verdi, İzmir’de partili kadınlar taşeron işçilerin yoğun olduğu hastanelerde propaganda yapma kararı aldı. Çalışmanın startı Alsancak Devlet Hastanesi’nden verildi. Çalışmada yer alan CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Duriye Taş, “CHP iktidarında taşeron işçiliğine son vereceğiz. Ülkemizde en çok taşeron işçileri sağlık kurumlarında hastanelerde çalıştırılmaktadır. Partimizin sağlık ve taşeronlaşma sorunlarını sıfırlıyoruz broşürlerini hastane kapılarında halkımıza ulaştırıp anlatıyoruz” dedi. CHP İzmir’de partili kadınlardan hastane çıkarması
CHP İzmir’de partili kadınlardan hastane çıkarması
Haberler / Yerel Politika
13 Mayıs 2015 Çarşamba 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP seçim bildirgesinde taşeron sisteminin kaldırılacağı sözünü verdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim bildirgesini açıkladığı toplantıda , "Taşeron işçilerin tamamını kadrolu olarak işe alacağız. Sözüm söz taşeron işçi kavramı kalmayacak. Tamamınızı kadrolu olarak işe başlatacağız. CHP iktidarında çağdaş köleliğe izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.



ADINLAR HASTANELERE GİDECEK
CHP İzmir’de partili kadınlar, taşeron işçilerin yoğun olduğu  hastanelerde, partinin taşeronu kaldıracağının propagandasını yapıyor. CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Duriye Taş ve beraberindeki kadınlar, seçimlere kadar İzmir’deki tüm  hastanelere giderek “Taşeronlaşma sorunlarını sıfırlıyoruz” broşürleri dağıtacak. Çalışman ın startı Alsancak Devlet Hastanesi’nden verilirken partili kadınlar hastanedeki öğle paydoslarında cafe ve bahçede hastane çalışanlarına broşür dağıttı.

EN ÇOK TAŞERON İŞÇİ SAĞLIK SETÖRÜNDE
CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Duriye Taş, “CHP iktidarında taşeron işçiliğine son vereceğiz. Taşeronlaşmadan kaynaklanan kayıt dışı çalışmayı önlemek için, kayıt dışı istihdam ile mücadele programı hayata geçirilecek. Asgari Ücret 1500 lira olacak.Kıdem tazminatı koruma altına alınacak. Norm kadro uygulaması gerçekçi veriler çerçevesinde yeniden düzenlenecek ve belediyelerdeki taşeron işçiler kadroya alınacak. Ülkemizde en çok taşeron işçileri sağlık kurumlarında hastanelerde çalıştırılmaktadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi'nin kadınları olarak her yerde, her alanda olduğumuz gibi partimizin sağlık ve taşeronlaşma sorunlarını sıfırlıyoruz broşürlerini hastane kapılarında halkımıza ulaştırıp anlatıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası