Ege Postası
Geri

CHP İzmir’den depremzedeler için özel çalışma

CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Toplantının gündem maddesi 30 Ekim’de meydana gelen deprem ve ardından yapılan çalışmalar oldu. Deprem için kurulan komisyon il yönetimine rapor sunarken ilerleyen günlerde depremzedeler için özel bir çalışma yapılacağı belirtildi.
CHP İzmir’den depremzedeler için özel çalışma
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2020 Perşembe 19:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Pandemi koşulları ve deprem nedeniyle Kültürpark İzmir Sanat’ta gerçekleştirilen toplantıda gündem 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan deprem oldu.

Geçtiğimiz hafta, depremzedelere ulaştırılacak yardımlarda daha koordineli ve hızlı olunması adına kurulan ve Azize Pelda Tokan, Kemal Özdönmez, Cansu Malatyalı,Yılmaz Görkem Duman, Erol Mutlu, Rıfat Koç, Fulya Alçay, Saniye Fıçı ve Yıldız Yılmaz'ın yer aldığı komisyonun hazırlanan ilk raporu il yönetimine sunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda deprem sonrası sahada bulunan CHP heyetinin ilk günden itibaren çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, Büyükşehir, ilçe belediyeler ve yönetim arasındaki uyuma dikkat çekildiği belirtildi.

Toplantıda ayrıca deprem sonrası siyasi gelişmeler ve yaşanan olaylar sonrası oluşan siyasi tablo da masaya yatırıldığı öğrenildi.

Öte yandan İzmir depremden etkilenen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ilerleyen günlerde özel bir çalışma yürüteceği de belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası