Ege Postası
Geri

CHP Kadın Kolları'nda bayrak değişimi

CHP İzmir Kadın Kolları'nda görevi eski başkan Nurhan Yanya'dan devralan yeni başkan Nurşen Balcı ve yönetimi görevine başladı. Balcı, seçimin salonda kaldığını, artık birlik ve beraberlikle mücadele edeceklerini söyledi.
CHP Kadın Kolları'nda bayrak değişimi
Haberler / Yerel Politika
18 Ocak 2016 Pazartesi 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir İl Kadın Kolları'nda seçimi kazanan Nurşen Balcı görevine başladı. İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Balcı ve eski başkan Nurhan Yanya arasında sembolik devir teslim töreni yapıldı. Mart ayında atamayla başkanlığa atanan ve 9 ay bu görevi yürüten Nurhan Yanya devir teslim töreninde yaptığı konuşmada bazı arkadaşlarının kendisinin neden bu törene katıldığını sorduğunu söyledi. Yanya “Dediler ki '9,5 ay boyunca çok büyük emeğiniz var. Çok çalıştınız. Ona rağmen Nurşen Balcı Başkanımızı sizi kurultay delegesi listesine almadılar. Bu arkadaşlarıma 9,5 ay boyuncu çok çalışmamız, iki genel bir yerel seçimi geçirdiğimiz konusunda katılıyorum. Ancak, koltuklarda, mevkilerde, makamlarda gözümüz yok. Birlik ve beraber olmaya ihtiyacımız var, Zaman mücadele zamanıdır. Bundan sonra başkanı ve yeni yönetimin yanında olmak, uyumlu çalışma zamanıdır" dedi.


NURHAN BAŞKAN LİSTEMDEN SON ANDA ÇIKTI 
CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ise Nurhan Yanya'dan aldığı görevi başarıyla yapacağına inandığını söyledi. Yanya'nan kurultay delege listesiyle ilgili sözlerine üzüldüğünü belirten Balcı, “Nurhan Başkan benim kurultay delege listemde vardı. Ancak seçim salonunda yaşananlar nedeniyle listemden son anda çıkmıştır. Ama seçimin seçim salonunda kaldığını düşünüyorum. Bu nedenle konuyla ilgili başka yorum yapmak istemiyorum. Tüm aday arkadaşları yazmak mümkün değil. Ben de daha önce listelerde yeralmamıştım" dedi. 


Balcı, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu seçimin seçim salonlunda kaldığını yineleyerek, Ak parti iktidarına karşı elele mücadele günü olduğunu söyledi. Ak Parti İktidarı dönemindeki özellikle eğitim politikasını eleştiren Balcı özgür düşüncele gençler yerine itaat eden bir gençlik yetiştirilmenin hedeflendiğini söyledi. Mevcut iktidar döneminde kadın cinayetleri, aile içi şiddetin arttığını belirten Balcı “Kadınlar ikinci sınıf insan konumunda düşürüldü. Kadına şiddet bu iktidar döneminde bu kadar arttıysa nedene Ak Parti'nin kadın politikalarıdır" dedi. Kadın Kolları olarak ev ev dolaşarak halka yaşanan gerçeklere anlatacaklarını belirten Balcı CHP'yi iktidar yapmak amacıyla çalışacaklarını söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası