Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar'da Kürüm ve eski meclis üyeleri sahaya iniyor

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat’a, 1 Kasım sürecinde sürpriz bir destek geldi. Karabağlar Eski Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve eski meclis üyeleri, sahaya inme kararı aldı. Polat’ın çağrısıyla ilçe binasında yapılan toplantıda Kürüm, tam destek sözü verdi. Öte yandan saha çalışmalarında kahve dağıtılması önerisi getirildi. Kürüm ve eski meclis üyeleri masrafı karşılayacaklarını söyledi. CHP Karabağlar'da ilçe başkanının çağrısına 'evet' dediler!
CHP Karabağlar'da Kürüm ve eski meclis üyeleri sahaya iniyor
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2015 Salı 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’in en büyük ilçesi konumunda olan ve seçimlerde sonucu merakla beklenen ilçelerin başında gelen Karabağlar’da, CHP İlçe Örgütü’ne sürpriz bir destek geldi.

KÜRÜM’DEN ÇAĞRIYA “EVET”
İlçenin kurucu Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve 2009-2014 yılları arasında CHP’den meclis üyeliği yapmış isimler, İlçe Başkanı Orhan Polat’ın “1 Kasım’da bize destek olun, sahaya inin” çağrısına “evet” dedi.

İLÇE BİNASINDA TOPLANDILAR
Karabağlar Belediyesi’nin mevcut belediye başkanı CHP’li Muhittin Selvitopu’yla uyum problemi yaşayan ve sık sık Selvitopu’nu basına kapıları toplantılarda 'sahaya inip partiye destek olmamakla' eleştiren Polat, eski belediye başkanı Kürüm ve eski meclis üyelerinden destek istedi. Polat’ın çağrısı üzerine Kürüm ve eski meclis üyeleri ilçe binası giderek bir araya geldi.


SİZE İHTİYACIMIZ VAR
Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre toplantıda Polat, Kürüm’e,“ Kurucu belediye başkanısınız. İlçeye önemli hizmetleriniz oldu. Herkesi tanıyorsunuz. Herkese dokandınız, destek verdiniz. 1 Kasım sürecinde size ihtiyacımız var” dedi.
 
CHP BABA OCAĞIM
Kürüm’de, “ CHP benim evim, baba ocağım. Tabi ki destek olacağız. Böyle bir süreçte kenarda durmamız söz konusu olamaz” yanıtını verdi.

7 BÖLGE ÖNERİSİ
Kürüm, toplantıda ilçeyi 7 bölgeye ayıracaklarını, her hafta bir bölgede eski meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte çalışma yapacağını Polat’a bildirdi.

Kürüm, ilçe örgütüne maddi destek sözüde verdi.


KAHVE DAĞITILACAK
Öte yandan toplantıda saha çalışmalarında kahve dağıtılması önerisi ortaya atıldı. Kürüm ve eski meclis üyeleri öneriyi olumlu buldu, masrafı karşılayacaklarını söyledi.

SELVİTOPU’NUN TAVRI MERAK KONUSU
İlçe Başkanı Polat, ilçe başkanları toplantılarında defalarca belediye başkanı Selvitopu’nun sahada parti adına çalışmamasını eleştirmiş ve dert yanmıştı. Polat’ın Kürüm hamlesi belediye cephesinde nasıl bir karşılık bulacak merak konusu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası