Ege Postası
Geri

CHP Konak'tan vatandaşlara anlamlı destek

CHP Konak İlçe Örgütü, Sağlık Komisyonu'nca hazırlanan program kapsamında, Konak ilçe ve mahallelerinde hasta vatandaşlara ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımları yapıldı. Sağlık konusunda bilgilendirildi. Sağlık taramasından geçirildi.
CHP Konak'tan vatandaşlara anlamlı destek
Haberler / Yerel Politika
16 Mart 2016 Çarşamba 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık için vatandaşın ayağına giden CHP Konak İlçe Sağlık Komisyonu, Süvari Mahallesi Muhtarlığı, Õzel Gõzde Hastanesi işbirliği ile Süvari Mahallesi muhtarlığında tansiyon, ağız bakım ve diş taraması düzenledi. Bilgilendirme ve eğitim amacıyla ağız ve diş sağlığı eğitimleri verilerek tarama yapılan vatandaşlara diş fırçası ve dış macunu dağıtımı gerçekleştirdi.
 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, CHP Konak İlçe Başkanlığı Sağlık Komisyonu tarafından Süvari mahallesindeki sağlık taramasına, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP Konak İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Gül Deniz ve  Sağlık Komisyonu üyeleri katıldı.
 
"Gücünü halktan alan CHP bu gücü yine tamamen halkı için kullanacaktır" diyen CHP Konak İlçe  Başkanı Başak;"Koruyucu sağlık hizmetlerinin ön planda tutulduğu, hizmet alanlar ve hizmet verenler açısından organize edilebilecek bir politikaya dönüştürülmesine çalışılıyor. Biz taramalarla elimizden geldiğince sağlığın korunması ve geliştirilmesi yönünde adımlar atmaya çalışıyoruz. Taramalar sonucunda her bir vatandaşımıza gerekli bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde hastalıklar konusunda bilgilendirme toplantılarına ve sağlık taraması çalışmalarına devam edeceğiz." diye konuştu.
 
 CHP Konak İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Gül Deniz’de, halk sağlığının her şeyden önemli olduğunu ve bu tür sağlık taramalarının  belirli bir sistematik çerçevesinde devamlılık arz ederek sürdüreceklerini kaydetti.
 
 Süvari Mahallesi Muhtarı Ali Yüksel ise uygulamanın çok güzel olduğunu, bu tarama sayesinde hastaneye gidemeyen vatandaşların muayene olma imkanına kavuştuğunu ifade etti. Muhtar Yüksel   muhalle sakinlerini sağlık taramasından geçirdikleri için  CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP Konak İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Gül Deniz ve  Sağlık Komisyonu üyelerine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası