Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de o başkan istifa etti

CHP İzmir'de flaş bir gelişme yaşandı. Bayındır İlçe Başkanı Avukat Behzat Aydilek istifa etti. Aydilek istifa dilekçesini İl Başkanlığına gönderirken, istifanın yürürlüğe konmadığı devreye İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır'ın girdiği öğrenildi. Aydilek'in istifa kararı almasında Belediye Başkanı Ufuk Sesli'nin tavırlarının etkili olduğu belirtildi. Belediye başkanının son hamlesi bardağı taşırdı
CHP İzmir'de o başkan istifa etti
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2016 Salı 22:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Bayındır İlçe Başkanı Avukat Behzat Aydilek sürpriz bir karara imza attı. Uzun süredir Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile problemler yaşayan Aydilek istifa dilekçesini il başkanlığına gönderdi.

SESLİ'YLE PROMLEM YAŞIYOR
Aydilek'in istifa kararı almasında Belediye Başkanı Sesli ile yaşadığı problemlerin etkili olduğu öğrenildi.

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre Belediye Başkanı Sesli'nin ilçe örgütünün düzenlediği mahalle toplantıları ve saha çalışmalarına katılmaması, belediyenin etkinliklerinden ilçe yönetimini haberdar etmemesi Sesli ve Aydilek arasında probleme neden olurken, bardağı taşıran son gelişme ise belediyeye yapılan işçi alımı oldu. Aydilek'in CHP Gençlik Kolları'ndan bazı isimlerin belediyede işe alınması için Sesli'ye uzun süredir telkinde bulunduğu ancak Sesli'nin AK Parti Gençlik Kolları Başkanını belediyede işe aldığı öğrenildi.

SINDIR VE YÜKSEL DEVREYE GİRDİ
İstifanın il başkanlığı tarafından yürürlüğe konmadığı, devreye Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile İl Başkanı Alaattin Yüksel'in girdiği öğrenildi. İkilinin Aydilek ile telefon trafiği yaptığı ve Aydilek'i  istifadan vazgeçirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası