Ege Postası
Geri

CHP Lideri Özel, Aslanoğlu'na sitem etti: Olmaz böyle şey!

CHP Lideri Özgür Özel, Zübeyde Hanım Anıt Mezarından ayrılırken İl Başkanı Aslanoğlu'na "Tugay ve İşçimenler" siteminde bulundu. Özel, belediye başkanlarının uzun konuştuğunu ve bu nedenle programının sarkması sebebiyle tepki gösterdi.
CHP Lideri Özel, Aslanoğlu'na sitem etti: Olmaz böyle şey!
Haberler / Politika
12 Mayıs 2024 Pazar 19:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün anneler günü dolayısıyla İzmir'e gelerek Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret etti.  Anıt mezara karanfil bırakan Özel'e Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. 

PROGRAM SARKTI 

Karanfil sunumunun ardından protokol ve katılımcıların kürsüye olan mesafesi sebebiyle diziliş düzeni sağlanamadı. Bu sebeple tören planlanan zamandan daha geç başladı.

Kürsüye ilk olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal davet edildi. Ünsal'ın ardında ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay anneler günü konuşmasını yaptı. En son ise CHP Lideri Özel kürsüye çıktı. 

PARTİLİLER İZDİHAM YARATTI

Programın bitişinde partililer CHP Lideri Özgür Özel ile fotoğraf çektirebilmek için izdiham yarattı. Korumaları eşliğinde otobüsüne götürülmeye çalışılan Özel'i öpmek isteyenler, fotoğraf çektirmek isteyenler birbirini ezdi. 

ÖZEL'DEN ASLANOĞLU'NA SİTEM

Zorlukla otobüsüne bindirilen Özel, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu yanına çağırdı. Özel, Aslanoğlu'na düzenden memnun olmadığını, öte yandan konuşma yapan belediye başkanlarının konuşmalarını çok uzun tuttuğunu belirterek programının sarktığını ifade etti. Sinirli olduğu gözlenen Özel'in "Olmaz böyle bir şey!" ifadeleri otobüsün açık olan kapısından dışarı duyuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası