Ege Postası
Geri

CHP Manisa Adayı Zeyrek'ten İzmir'e bağlanma vaadi: 15 dakikaya düşecek!

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, düzenlediği tanıtım toplantısında, İzmir ile Manisa'yı raylı sistemle birbirine bağlayarak iki kent arasındaki ulaşımı 15 dakikaya düşüreceklerini anlattı.
CHP Manisa Adayı Zeyrek'ten İzmir'e bağlanma vaadi: 15 dakikaya düşecek!
Haberler / Politika
3 Mart 2024 Pazar 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in Proje Tanıtım Toplantısı'nı dün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirdi. 

Zeyrek, İzmir ile Manisa'yı raylı sistemle birbirine bağlayarak iki kent arasındaki ulaşımı 15 dakikaya düşürmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Zeyrek açıklamasında, "Tramvayı bitirdikten sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ortaklaşa yapacağımız ve İZBAN’a bağlanacak olan tramvay sayesinde İzmir-Manisa 15 dakika olacak.Benim ikizlerim var biliyorsunuz. Altı yaşında, Elif ve Zeynep. Eğer ki otobüse bir çocukla binmenin ne demek olduğunu ben biliyorum ve bunu bilmeyenler evet annelere dokunmuyorlar. Artık anne kart sayesinde 5 yaşına kadar çocuklar aileleriyle bizlerin misafirleri olacak. Onlara ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Tabii ki altmış beş yaş üstünü unutmadık çünkü mevcut belediye başkanı altmış beş yaş üstü vatandaşlarımızı ücretsiz ulaşımını biliyorsunuz, yaklaşık üç yıl önce haklarını geri aldı ellerinden. Ve seçime 1 ay kala tekrardan seçim yatırımı olarak altmış beş yaş üstü geri verdi. Muhtemelen seçilirse çok zannetmiyorum ama bir ay sonra da tekrardan geri alacak. Hiçbir elede edilmiş hak geri alınamaz. Altmış beş yaş üstü vatandaşlarımız da bizlerin misafirleri olacak bundan sonra." ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası