Ege Postası
Geri

CHP Narlıdere'de tansiyon yükseldi

CHP Narlıdere İlçe Binası'nda iki başkan arasında tansiyon yükseldi. İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Şahanlı ile İlçe Başkanı Şahin Fırat sert bir şekilde tartışırken, Şahanlı hakkında tutanak tutuldu. Tartışmanın temelinde belediye-Özgür İrade Hareketi rekabeti var. CHP Narlıdere'de tansiyon yükseldi
CHP Narlıdere'de tansiyon yükseldi
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2016 Cuma 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Narlıdere'de Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur'a muhalif hareket eden Özgür İrade Hareketi'ne yakın bir isim olan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Şahanlı ile İlçe Başkanı Şahin Fırat arasında ilçe binasında tartışma yaşandı.

Tartışmaya İlçe Sekreteri Zühal Arabacı, Kadın Kolları İlçe Başkanı Fikriye Aslan ve Meclis Üyesi Kazım Ardıç şahit oldu.

İLÇE BİNASINDA YAŞANDI

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre gün içinde ilçede bazı STK'larında desteğiyle çocuk istismarına yönelik yapılması düşünülen etkinlik için Fırat ve Şahanlı ilçe binasında bir araya geldi.

İlçe başkanı Fırat, gençlik kolu başkanı Şahanlı'dan etkinlikte megafon tutup slogan atmasını istedi.

Gençlik kolu başkanı Şahanlı, özel sektörde çalıştığını ve etkinlik için izin alamadığını, bu nedenle katılamayacağını Fırat'a aktardı.

Fırat, Şahanlı'nın gelemeyeceğini söylemesi üzerine, " Senin gençlik kolların nered? 4 aydır piyasada yoksunuz. Ne yapıyorsunuz" dedi.

Şahanlı'nın da " Biz bankamatik değiliz. Keyfe göre siyaste yapamıyoruz. Vakit buldukça siyaset yapıyoruz. Çalışmayan gençler akşam etkinlikte orada olacak" karşılığını verdi.

İki başkan arasında tansiyon yükselirken Fırat ve Şahanlı tartışarak koridora çıktı. Fırat, "Hakkında tutanak tutun" diye bağırırken, Şahanlı, " Beni attırmak istiyorsun. Niyetini biliyorum" karşılığını verdi.

YÜRÜ LAN!

Fırat'ın "Yülü lan buradan" demesi üzerine Şahanlı " Beni tahrik etmek istiyorsun. Size bu aklı başkası veriyor. Tutun tutanağı. Disiplinde hesaplaşırız kardeşim" derken, Fırat "Sen bana nasıl kardeşim dersin" diye bağırdı. 

Seslerin yükselmesi ve iki başkanın burun buruna gelmesi üzerine araya ilçe binasında bulunan isimler girdi.

Şahanlı hakkında tutanak tutulurken, hakkında disiplin işleminin başlatılması bekleniyor.


BELEDİYE- ÖZGÜR İRADE REKABETİ!

İlçe başkanı Şahin Fırat, Aralık ayındaki kongrede Özgür İrade Hareketi’nin desteklediği emekli askeri hakim Ergin Demir ile yarışmıştı. Belediye Başkanı Abdül Batur destekli Fırat kongreyi kazanmıştı. Ferhat Şahanlı ise Özgür İrade Hareketi'nin desteğiyle Kasım ayındaki ilçe gençlik kolu kongresini kazanmıştı. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası