Ege Postası
Geri

CHP adayı Piriştina’dan Başkan Tatı’ya ziyaret

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Buca Belediye Başkan adayı Levent Piriştina’yı ağırladı. Aday Piriştina Buca Belediyesi’nin başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, teslim alacağı projeleri bitirme sözü verdi.
CHP adayı Piriştina’dan Başkan Tatı’ya ziyaret
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2014 Pazartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ile bir grup muhtar, Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Belediye ve İl Genel meclisi üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Ercan Tatı,  CHP adayı Piriştina’ya yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışına katılacağını belirten Levent Piriştina  da Başkan Ercan Tatı’dan çalışmalarına destek istedi. Piriştina, birlikte daha güçlü olacaklarını kaydetti. 

"TATI'DAN ÇİFTE GÖNDERME" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Belediye Başkanı Ercan Tatı ise daha önce de kamuoyuna açıkladığı gibi hedefinin AKP’nin kaybetmesi olduğunu belirtirken, “Ülkedeki gelişmeler ortada. Elbette oyum CHP’nin. Önemli olan Buca’da 39 yıl sonra CHP’ye geçen koltuğun yine CHP’de kalması” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası