Ege Postası
Geri

CHP bayramı erken kutladı: Aslanoğlu'ndan 'avucunuzu yalayın' göndermesi

CHP İzmir İl Örgütü Ramazan Bayramı'nı Kültürpark İzmir Sanat'ta kutladı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Bu bayramda seçim sonrasında bizden kırgınlıklar, küskünlükler, kavgalar bekleyenler avuçlarını yaladılar. Bundan sonra da belediye başkanları ve örgütle aramızda dargınlık olacağını düşünenler avuçlarını yalayacaklar" dedi.
CHP bayramı erken kutladı: Aslanoğlu'ndan 'avucunuzu yalayın' göndermesi
Haberler / Yerel Politika
5 Nisan 2024 Cuma 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü, Ramazan Bayramı'nı erken kutladı.

Kültürpark İzmir Sanat'ta gerçekleşen bayramlaşma törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti örgütü katılım sağladı.

İKİ BAYRAM BİR ARADA

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "31 Mart yerel seçim bayramımız da kutlu olsun. Türkiye haritasındaki sarıdan bıkan ve tüm Türkiye'yi kırmızıya boyayan vatandaşlarımız iki bayramı birlikte yaşatıyorlar. Onlar çok uzun süredir bıktık, tek adamdan usandık dediler. Her seçimde biraz daha kazanmaya yaklaştılar.Bu zafer kendi kendine olmadı zaferin baş mimarı Genel Başkanımız Özgür Özel. Bu mücadele uzun süredir sürüyor. Bunu ilmek ilmek ören tüm örgüte teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

"AVUÇLARINI YALARLAR"

Bayramlar kırgınlıkların, küskünlerin sonlandığı günler olduğunu hatırlatan Şenol Aslanoğlu, " Bugün her iki bayramı birlikte yaşıyoruz. Bizler örgütün yöneticileri olarak hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakmadan çalışmalara davet etmeliyiz. Bu bayramda seçim sonrasında bizden kırgınlıklar, küskünlükler, kavgalar bekleyenler avuçlarını yaladılar. Bundan sonra da belediye başkanları ve örgütle aramızda dargınlık olacağını düşünenler avuçlarını yalayacaklar. Bizler bir olacağız, diri olacağız ve kazanacağız. 1 Nisan sabahı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay, İzmir il örgütünü ziyaretinde demişti ki, ' 1 Nisan iktidara yürüyüşümüzün ilk günü'. Bugün 5 Nisan iktidara yürüyüşümüzün 5'inci günüdür. Bu bayramdan sonra basmadık toprak girilmedik, ev sıkılmadık, el bırakmayacağız. İktidarın ışığı görüldü. İktidarın ışığını bizer gösteren Genel Başkanımız Özgür Özel'e, MYK'larımıza, vekillerimize, ilçe başkanlarımıza ve örgütümüze tüm İzmirliler adına gönülden teşekkür ediyoruz. 5 gün önce 23 belediye başkanımız vardı, şimdi 29 CHP'li belediye başkanlarımız var. Seçilen tüm başkanlarımızı kutluyoruz. Hiçbir zaman unutmayacağız, onlar bizimkiler... Biz  bizimkileri her zaman koruyacağız. Hiçbir yerde eleştirilmelerine izin vermeyeceğiz. Bizimkiler güzel işler yapacaklar. Bizimkilerin yaptığı işleri dosta düşmana anlatmak örgütün işidir. Bundan sonra da yapılacak çalışmalarda belediye başkanlarımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Bu bir bayramlaşma olduğu gibi belediye başkanlarımızı kutladığımız bir bayramlaşmadır. Hiçbirimizin ayrısı gayrısı yok. Omuz omuza tek bir hedefe odaklanacağız. Bana göre, 2 yıl içinde Cemil Başkanımıza göre 1 yıl içinde iktidar erken seçim isteyecek. Tek hedefimiz var o da iktidar. O gün geldiğinde başarmak için çok çalışacağız. Daha çok ter dökeceğiz. Hep birlikte iktidara yürüyoruz. Omuz omuza iktidara yürüyoruz. Şimdi CHP zamanı" dedi.

SESSİZ GÜÇ TUGAY: DESTAN YAZACAĞIZ

CHP Lideri Özgür Özel'in de 'sessiz güç' diyerek hitap ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'bağırmadan sevgi ve muhabbetle konuşalım' diyerek sözlerine başladı. Tugay konuşmasında, "Artık bağırmayı bırakalım. Bağırmadan, sevgi ile muhabbet ile konuşalım. Çünkü gerçekten içimizde büyük bir kıvanç var. 31 Mart seçimleri bizim izmir'den hiçbir şüphe duymadığımız seçimlerdi. 30 ilçeden 28'ini kazandık. Diğer 2 ilçeyi küçük fark ile kaybettik. Bence bu büyük bir başarıdır. Bu başarı örgütündür. Bu bir gurur tablosuysa bu tabloyu oluşturan sizsiniz. Bize bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Bizleri itip kaktıkları günlerde arkamızda durduğunuz için teşekkür ediyoruz. CHP'yi toplum gözünde küçültmeye çalıştıkları günlerde partimizin yanında durduğunuz için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki 5 yılda destan yazacağız. Öylesine başarılı bir hizmet ortaya koyacağız ki bundan sonra kimse CHP'li belediyelerin başarısı hakkında olumsuz söz edemeyecek. Seçimden önceki günlerde bizler için koşturan hiç kimseyi asla unutmayacağız. İzmir'e dair hayalimiz İzmir'in demokrasinin, eşitliğin, adaletin kenti olması. Kimsenin aç kalmadığı, kimsenin sokakta yatmadığı bir İzmir için çalışacağız. İzmir'i altyapısı, üst yapısıyla her şeyi ile layık olduğu şekile getireceğiz. İktidar gelece kadar bu toplumda kimsenin mağdur olmaması için sosyal demokrat belediyeciliği de onurla gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

RENKLİ CEKET MİSYONU TAMAM

Kadın ve genç başkanlara dikkat çeken İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "1999'dan beri bayram kutlamalarına katılırım. Seçim öncesiyse yüzler güler ama seçim sonrası ise biraz buruk olur. Hem bayram öncesi hem seçim sonrası hem daha güçlüyüz, hem de iktidara bu kadar yakınız. Sabah çıkarken ben önceki dönemlerde renkli ceketler giyerdim. Bu lacivert- siyahlı beylerin arasında fark edileyim diye. Artık renkli ceket giymeme gerek kalmadı. Bu sahnede artık daha çok kadınları göreceksiniz. Ben o anlamdaki misyonumu tamamladım. Bundan sonra fotoğraf çekilirken biz erkeklere yanaşacağız. Bu tabloyu bize yaşatan Genel Başkanımıza bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

"SİZİN EMANETİNİZİ BABASININ MALI GİBİ KULLANANLAR"

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise, "Burada bir gurur tablosu var. Bir onur, şeref tablosu var. Sizin gücünüzü kendi gücü zannedenler. Sizin verdiğiniz emaneti babasının malı gibi kullananlar zannettiler ki biz olmayınca her şey yok olur. İşte burada gurur duyuyorum. Büyükşehir belediye başkanımla, ilçe belediye başkanlarımızla gurur duyuyorum. CHP, savaş meydanlarında kurulmuştur ve 100 yaşındadır. Biz olmasak da yaşayacak...Biz inanmıştık ve şunu söylemiştik. Hem Büyükşehir'i hem 30 belediyeyi kazanacağız demiştik. Çağatay bugünden itibaren Aliağa Belediye Başkanımızdır. Onu Aliağalılar seçmiştir. Menemen'i parsel parsel satanlara karşı biz kaybetmedik. Biz kazandık, biz Menemen'de de iktidarız. Milli bayramları olmayanların dini bayramları olmaz. Olsa da esaret altında kutlarlar. Bugün dini bayramlarımızı büyük bir coşku ile kutluyoruz. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz" diye konuştu.

"MESAJ VERİLDİ"

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Millet bizden hizmet bekliyor. Milletin bize çok önemli bir mesajı oldu. 22 yıldır millet kavgadan yoruldu. El ele omuz omuza gülerek hizmet edecek kadrolar burada" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası