Ege Postası
Geri

CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle! Konuşma yasağı geldi

Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz’un FETÖ/PDY üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu iddiaları ile tutuklanmasının ardından CHP Genel Merkezi’nden flaş bir hamle geldi. Genel Merkez konuyla ilgili milletvekilleri ve parti yöneticilerine konuşma yasağı getirirken, partinin görüşü dışında hiçbir açıklama yapılamayacak. CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle!
CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle! Konuşma yasağı geldi
Haberler / Politika
17 Aralık 2019 Salı 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu iddiasıyla tutuklanmasının yankıları sürüyor. Oğuz'un FETÖ'den tutuklanması partide şok etkisi yaratırken, Genel Merkez'den flaş bir hamle geldi.

Konunun hassas olmasından ve soruşturmanın selameti için CHP Genel Merkezi tarafından milletvekillerine ve parti yöneticilerine konuyla ilgili yazılı ve görsel basında partinin görüşü dışında hiçbir açıklama yapılmaması istendi. Edinilen biliye göre görüş bildirecek yetkililer genel merkezce hazırlanan basın metnine sadık kalacak. 

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yarın Ankara'ya gideceği öğrenildi. Yücel'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaoroğlu'na konu hakkında detaylı bir rapor sunacağı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası