Ege Postası
Geri

CHP'de bol adaylı yarış başladı

CHP milletvekilleri bugün sandık başına gidecek.
CHP'de bol adaylı yarış başladı
Haberler / Politika
26 Haziran 2013 Çarşamba 08:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - CHP’de milletvekilleri bugün sandık başına gidecek. CHP Grubu’nun basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantısında grup organları ve TBMM Başkanlık Divanı üyeleri için seçim yapılacak. CHP Grubu saat 10.00’da basına kapalı toplanacak. Toplantıda grup organları ile TBMM Başkanlık Divanı üyeleri için seçim yapılacak. Seçimlerin tamamlanamaması halinde 27 Haziran tarihinde turlara devam edilecek.
Milletvekilleri yarın Grup başkanvekili seçimi (3 üye), Grup Yönetim Kurulu üye seçimi (9 üye) Grup Denetçi üye seçimi (2 üye), Grup Disiplin Kurulu üye seçimi (7 asıl, 2 yedek üye), TBMM Başkanvekili seçimi (1 üye), TBMM Katip Üye seçimi (2 üye), TBMM İdare Amiri seçimi (1 üye) için oy kullanacak.
Grup başkanvekilliği için 10 aday yarışacak. Grup başkanvekilliğinde Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi, Emine Ülker Tarhan, Ali Rıza Öztürk, Engin Altay, Hurşit Güneş, Mahmut Tanal, Özgür Özel, Ali Serindağ, Atilla Kart aday.
Meclis Başkanvekilliği için de 4 aday yarışacak. Meclis Başkanvekilliği için Güldal Mumcu, Mehmet Kesimoğlu, Erdal Aksünger, Kamer Genç yarışacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası